Tuinrealisatie
Zuiver genieten!

Tuinrealisatie

De hoveniers van Weijer Tuinen zijn van vele markten thuis. Dat moet ook wel, want bij het aanleggen van een tuin kunnen we te maken krijgen met houtconstructies, metselwerk voor bijvoorbeeld ornamenten en vijvers, erfafscheidingen, bestraten van terrassen en paden, beplanting, gazons en meer.
Wij verzorgen zowel de aanleg van geheel nieuwe tuinen als ook het renoveren van bestaande tuinen.

Tuinaanleg

Er komt heel wat kijken voordat de eerste spade bij u de grond in kan: plannen, bestellen van materialen, doorspreken van de ontwerpen, op het juiste moment bestellen van beplanting, inplannen van benodigde materialen, enzovoort. Onze hoveniers zijn goed op elkaar ingespeeld. Samen realiseren ze voor u de tuin zoals die ontstaan is tijdens het ontwerpproces.

Tuinrenovatie

Soms is het niet nodig om een compleet nieuwe tuin aan te leggen. Het is één van onze specialiteiten: een bestaande tuin een nieuw leven inblazen. Dat kan bij een verwaarloosde tuin of omdat u zichzelf niet meer herkent in de tuin.

Kostenbesparend

Bij tuinrenovatie zorgen we ervoor dat alle delen van de tuin bewaard blijven waar u wel tevreden over bent. Ook zorgen we ervoor dat we materialen kunnen hergebruiken en bestaande beplanting een tweede leven geven. Uw tuin oogt direct volwassen. Heerlijk! Want dan kunt u hetzelfde seizoen weer genieten van de tuin. Maar er is nog een voordeel: tuinrenovatie kan aanmerkelijk kostenbesparend zijn, doordat bestaande materialen en beplanting een tweede leven krijgen.

Naast het ontwerpen en realiseren van de tuin geven we ook onderhoudsadvies. Want het is natuurlijk wel de bedoeling dat u lang kunt genieten van uw fraaie tuin.

Tuinonderhoud kunt u ook uitbesteden aan ons. Dat kan volledig, maar we doen ook alleen voorjaars- of najaars-beurten.

Lees verder bij de verschillende tuintoepassingen of neem contact op voor een vrijblijvende kennismaking.

Contact

Bent u ook toe aan een tuin die écht bij u past? Laat het ons weten en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

© Copyright Weijer Tuinen 2024 Gebouwd door Saam' Marketing uit Groningen