Tuinonderhoud
Zuiver genieten!

Tuinonderhoud

De nieuwe tuin is aangelegd of de bestaande is gerenoveerd. Nu lekker genieten, toch? Natuurlijk begint het genieten als de tuin af is. Maar dat wilt u meerdere jaren kunnen doen. Tuinonderhoud is daarom van levensbelang voor een gezonde tuin. Een tuin is als een visitekaartje. Het is vaak de eerste kennismaking en die laat (meestal) een onuitwisbare indruk achter. Het maakt niet uit of het dan om een bedrijfstuin gaat of een particuliere tuin. Die eerste kennismaking moet goed verlopen en daar helpen we natuurlijk graag een handje aan mee.

Aandacht en verzorging

Door het tuinonderhoud uit te besteden aan Weijer Tuinen, bent u ervan verzekerd dat deze belangrijke kennismaking goed verloopt. Tuinonderhoud is essentieel voor de conditie van de tuin. Wieden, snoeien, bemesten en beregenen houdt de tuin gezond en zorgt dat u ervan kunt genieten.

Onderhouds-werkzaamheden

Wat wilt u zelf doen in uw tuin? Zowel in de aanleg als het onderhoud kunt u diverse werkzaamheden zelf uitvoeren. Wij adviseren en denken met u mee. En wordt het dan toch te zwaar of besteedt u de tuinwerkzaamheden liever uit? Dan bieden wij u verschillende mogelijkheden voor tuinonderhoud.

  • Incidenteel onderhoud zoals het snoeien van bomen en struiken, verwijderen van onkruid, bemesten, gazonherstel en reinigen van bestrating.
  • Voorjaarsbeurt / najaarsbeurt waarbij we de tuin o.a. schoonmaken, spitten, bemesten en opruimen.
  • Tuinonderhoud via onderhoudscontracten. Hierin staat wat we doen en wanneer we dat doen.
  • Een mix van de bovenstaande onderhoudsvormen is ook mogelijk. Maatwerk, afgestemd op uw wensen.

Contact

Bent u ook toe aan een tuin die écht bij u past? Laat het ons weten en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

© Copyright Weijer Tuinen 2024 Gebouwd door Saam' Marketing uit Groningen