Tuindesign
Zuiver genieten!

Tuindesign

Een fraaie tuin ontwerpen is niet zo moeilijk. De kunst is om een tuin te ontwerpen die écht bij u past. Wat wilt u doen in uw tuin? Hoe wilt u zich in uw tuin voelen? Weijer Tuinen vertaalt uw wensen in een duidelijk en direct toepasbaar design.

Zeg me wie u bent...

Maar weinig dingen zijn zo persoonlijk als een tuin. U wilt er rustig kunnen zitten na een hectische werkdag, genieten van een romantische avond met z’n tweeën of gezellig bijkletsen met vrienden. Wat u ook wilt doen in uw tuin; het is belangrijk dat het dan ook echt úw tuin is. Wij hechten daarom veel waarde aan een goede kennismaking: vertel ons wie u bent en wij ontwerpen de tuin die bij u past. Alleen dan wordt ons tuinontwerp uw droomtuin.

Tuingeluk

Als hovenier en tuinliefhebber zijn wij voor u altijd op zoek naar de mooiste tuinbeleving. Tuingeluk staat hierin centraal. Dit begrip is door de Tuinen van Appeltern in het leven geroepen en beschrijft vier basisvoorwaarden: verhouding, volume, privacy & energiebalans. Als aan deze basisvoorwaarden wordt voldaan, wordt uw tuinbeleving verbeterd. Het zorgt voor een sterkere band met de buitenruimte en een tuin om met al uw zintuigen van te genieten! Kijk ook vooral eens bij onze projecten om inspiratie op te doen!

Beplantingsplan

Voordat wij een tuin aanleggen maken wij een beplantingsplan. We beoordelen de conditie van de grond door monsters te nemen. Zijn er bijvoorbeeld voldoende voedingsstoffen aanwezig? Zo niet, dan wordt de grond eerste bemest. Vervolgens kijken we naar de hoeveelheid zon en schaduw. Op deze manier weten we op de planten voldoende zon gaan krijgen. Ook bekijken we de borders en tuinafscheidingen. Gaat u voor een dichte begroeiing of juist een kleurrijke tuinafscheiding? Wilt u een bladverliezende haag of juist een groenblijvende klimplant? Meer weten over de mogelijkheden van tuindesign? Neem contact op voor een vrijblijvende kennismaking.

© Copyright Weijer Tuinen 2024 Gebouwd door Saam' Marketing uit Groningen