Over ons

Over ons

Wij kennen onze klanten. Hoe anders kunnen we hun wensen vertalen?

Hovenier Weijer Tuinen

Weijer Tuinen is in 2000 opgericht, toen nog onder de naam Weijer TuinDesign. Ondanks dat wij als hovenier sterk zijn en blijven in het ontwerpen van tuinen, doen wij nog veel meer. Al jaren verzorgen wij ook de aanlegrenovatie en onderhoud van particuliere en zakelijke tuinen. Wij mogen ons daarom gerust ervaren hoveniers noemen.

 

In de loop der jaren zijn wij gegroeid en gegroeid. Van enkele vakmensen tot een volledig team van gespecialiseerde tuin experts. Hierdoor is onze dienstverlening ook sterk uitgebreid en verbeterd. Wij werken met name in de noordelijke drie provincies, Drenthe, Groningen en Friesland.

Visie en werkwijze

Het ontwerpen van tuinen is vakwerk. Wij als tuindesigners vertalen het droombeeld vanuit uw hoofd naar uw tuin en zetten dat om naar een praktisch uitvoerbaar plan. Een plan waarvan uw hart sneller gaat kloppen en u gelijk zegt:
“Ja, dát is de tuin die ik in mijn beleving voor me zie”.
Wij vinden het belangrijk dat alle elementen in uw tuin met elkaar in balans zijn en tegelijk moet de tuin als geheel in harmonie is met uw woning.

 

Iedere tuinwens is weer anders. Anders qua gebruik, anders qua vormgeving en anders qua onderhoudswens. Daarom begint ieder tuinproject met een uitgebreide kennismaking. Alleen dan – zo is onze ervaring – kunnen wij voor u de tuin ontwikkelen waarin u zich gelukkig voelt.

Meer weten?

Onze hoveniers zijn vakmensen. Zij hebben hart voor hun werk en met passie vertalen zij het tuinontwerp naar de droomtuin die u voor ogen heeft. In principe kunnen we alle werkzaamheden zelf uitvoeren. Van het optrekken van schuttingen en pergola’s tot het aanleggen van borders, bestratingen en waterpartijen. Voor specialistisch grondwerk, zoals het uitgraven van funderingen of het rooien van grote bomen, werken we samen met anderen.

Bent u ook toe aan een tuin die écht bij u past, komt u dan eens kennis maken met ons mooie bedrijf! Op afspraak kunt u altijd onze showroom bezoeken voor meer informatie en tuininspiratie.

Contact

Bent u ook toe aan een tuin die écht bij u past? Laat het ons weten en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

© Copyright Weijer Tuinen 2024 Gebouwd door Saam' Marketing uit Groningen