Werken in de tuin

Voor uzelf of uw personeel. Middels een patio voor de pauzes of juist een comfortabele werkplek, waar men bij mooi weer buiten kan zitten. En wat denkt u van de uitstraling van uw organisatie? Met ‘werken in de tuin’ bedoelen wij letterlijk al die aspecten.

Bedrijfstuin

Uw bedrijfstuin is vaak de eerste kennismaking van een potentiële klant met uw bedrijf. En u weet het: de eerste kennismaking laat een onuitwisbare indruk achter. Wij zorgen ervoor dat hij perfect is! Passend bij uw dienstverlening of productieproces of juist passend bij uw huisstijl. Met andere woorden: laat uw tuin voor u werken!

Flexibel werken in de tuin

Steeds meer organisaties gaan ertoe over om hun medewerkers flexibel te laten werken. Door alle technische ontwikkelingen, is onze werkplek niet langer plaatsgebonden. Dit geeft niet alleen voordelen voor de inrichting van uw kantoorpand, maar biedt ook mogelijkheden voor uw buitengebied. Mogelijk heeft u minder parkeerruimte nodig of wordt er meer gebruik gemaakt van de omliggende tuin van het bedrijf. Wat uw wensen ook zijn voor uw bedrijfstuin; Weijer Tuinen kan ze voor u realiseren. Praktisch en direct toepasbaar!

Om u goed van dienst te kunnen zijn, brengen wij vooraf altijd een vrijblijvend kennismakingsbezoek. Hierin bespreken wij uw wensen, die wij vervolgens kunnen vertalen in een passend design. Ook dragen wij zorg voor de realisatie van uw bedrijfstuin en kunnen wij het onderhoud verzorgen.

Neem contact op voor een vrijblijvende kennismaking of laat u inspireren door de vele mogelijkheden.