Tuindesign

Op basis van uw persoonlijke voorkeur

Maatwerk

Van een breed scala aan opties

Tuinontwerp

Vanuit uw wensen

Advies

Kwaliteit hoveniers

Tuinontwerper Meerstad

In de waterrijke omgeving aan de rand van Middelbert, Engelbert, Euvelgunne en Roodehaan verdient uw tuin extra aandacht. Om van uw eigen stukje tuin een groen paradijs te maken dat in het landschap past is Weijer Tuinen de tuinontwerper voor Meerstad bij uitstek. Wij denken actief met u mee om uw wensen om te zetten in een concreet ontwerp. Heeft u graag veel groen om u heen of creëert u liever een soort tweede huiskamer in de zomer? Als tuinontwerper voor Meerstad zetten wij net die stap extra om uw wensen te realiseren. Neem eenvoudig online of telefonisch contact op voor een oriënterend gesprek!

Tuinontwerp op maat Meerstad

Elk onderdeel van het tuinontwerp op maat voor Meerstad kan Weijer Tuinen voor u realiseren, van het tuindesign en de beplanting tot de aanleg van een vijver, vlonder of een pad van houtsnippers. Wij streven ernaar om voor u een tuin vorm te geven die het gevoel van de vrije open ruimte ademt. Bij het tuinontwerp op maat voor Meerstad maken wij gebruik van zorgvuldig gekozen zichtlijnen. Dit zijn denkbeeldige lijnen die uw uitzicht vanuit binnen of vanaf uw terras inzichtelijk maken. Zo zorgen wij ervoor dat u niet tegen lelijke obstakels aankijkt, zodat u van een rustig uitzicht geniet.

Tuinontwerper Marco Weijer

U geniet het meest van uw tuin als deze mooi is ingericht en daarnaast past bij uw levensstijl. Tuinontwerper Marco Weijer houdt met beide aspecten rekening. Hij komt bij u langs om zich door uw wensen te laten inspireren. Houdt u van heel veel groen, vogels en bijen in de tuin, maar wilt u ook speelruimte voor uw kinderen vrij houden? Als ervaren tuinontwerper gaat Marco Weijer voor u op zoek naar een mooie middenweg! Op basis van het gesprek maakt hij een eerste schets die hij met u bespreekt en samen met u aanpast voor het beste resultaat. Onze hoveniers zijn professionals die niet alleen tuinen aanleggen, maar ook het tuinonderhoud voor u kunnen verzorgen.

Contact

Bent u ook toe aan een tuin die écht bij u past? Laat het ons weten en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Neem contact op