Tuindesign

Op basis van uw persoonlijke voorkeur

Maatwerk

Van een breed scala aan opties

Tuinontwerp

Vanuit uw wensen

Advies

Kwaliteit hoveniers

Tuinontwerper Groningen

Gaat uw tuin helemaal of gedeeltelijk op de schop? Met Weijer Tuinen als uw tuinontwerper in Groningen zorgt u voor het mooiste eindresultaat! Wij zijn het hele jaar door actief in de provincie en maken gebruik van onze kennis van het omringende landschap. Het Paterswoldse meer, uitgestrekte weidelandschappen en kwelders, het zijn slechts voorbeelden van onze rijke inspiratiebron die Groningen heet. Hoe het leven in uw tuin er uit komt te zien bepaalt u helemaal zelf als u onze tuinontwerper voor uw woning in Groningen inschakelt. Als u kinderen heeft, is het ook belangrijk om hun de kans te geven onbezorgd en met voldoende ruimte te spelen. De functie van een tuin is voor iedereen anders. Als uw tuinontwerper voor Groningen en Ommelanden houden wij daar rekening mee. Neem eenvoudig online of telefonisch contact met ons op voor een afspraak!

Tuinontwerper Groningen Weijer Tuinen

De wildste plannen vinden altijd een vorm als u voor een tuinontwerper voor uw woning in Groningen van Weijer Tuinen kiest. Onze hovenier voor Groningen kent de praktijk van ontwerp, aanleg en het onderhoud en begint altijd met een persoonlijk gesprek. Op die manier leren wij uw wensen kennen, zodat we daar bij het ontwerp rekening mee kunnen houden. Wij nemen na afloop de tijd om uw inspirerende ideeën op ons in te laten werken voordat wij met de eerste schetsen aan de slag gaan. Als uw tuinontwerper voor uw woning in Groningen denkt Weijer Tuinen proactief met u mee. Samen met u creëren wij rust en ruimte waarin het buitenleven tot bloei kan komen. Veranderen uw plannen terwijl wij bezig zijn. Geen probleem! Wij spelen daar flexibel op in!

Unieke tuinontwerper Groningen

Hoe zou u een unieke tuinontwerper in Groningen willen omschrijven? Dat is vraag die wij voortdurend in ons achterhoofd houden. Daarom valt ook de aanleg van uw tuin onder onze uitgebreide service. Wij kunnen niet alleen struiken, bomen en bloemen planten, maar ook paden, vijvers en terrassen aanleggen. Volgens ons ligt de basis in heldere zichtlijnen, waarmee we het uitzicht vanaf verschillende plekken in uw tuin in kaart brengen. Zo houdt u het uitzicht altijd mooi, of u nu van binnen naar buiten kijkt, op uw terras zit of zich of zich op het gazon bevindt. Heeft u flink veel ruimte? Dan hebben wij alle kennis in huis om voor u een zwemvijver in uw tuin aan te leggen. Zoekt u een unieke tuinontwerper voor uw woning in Groningen en omstreken of een hovenier in Assen? In beide gevallen bent u bij Weijer Tuinen het juiste adres!

Contact

Bent u ook toe aan een tuin die écht bij u past? Laat het ons weten en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Neem contact op