Tuindesign

Op basis van uw persoonlijke voorkeur

Maatwerk

Van een breed scala aan opties

Tuinontwerp

Vanuit uw wensen

Advies

Kwaliteit hoveniers

Tuinontwerper Gieten

In het rijke decor van bos, heide en een authentieke Brink kan een tuinontwerper in Gieten echt alle kanten op. Weijer Tuinen helpt u graag om uw inspirerende plannen voor uw eigen tuin in het Drentse landschap in concrete plannen om te zetten. Wij zijn van mening dat we pas in een persoonlijk gesprek echt uw wensen kunnen leren kennen. Wilt u niet alleen van het uitzicht genieten maar ook buiten vrij kunnen bewegen en volledig tot rust komen? Neem dan contact op met onze tuinontwerper om van uw woning in Gieten iets bijzonders te maken!

Unieke tuinontwerper Gieten

Door het gebruik van duidelijke zichtlijnen kan een unieke tuinontwerper van uw tuin in Gieten een groen paradijs maken. Op de lijnen die Weijer Tuinen voor u uittekent vallen lelijke obstakels in het zicht direct op. Door het ontwerp daarop aan te passen zorgen wij ervoor dat uw uitzicht niet alleen in de tuin, maar ook vanuit huis prachtig is en blijft. Wij hebben als hovenier in Assen een directe binding met het Drentse landschap. Van dit gegeven maken wij als uw unieke tuinontwerper voor uw tuin in Gieten gretig gebruik! Omdat wij niet alleen ervaring hebben in tuindesign maar ook in tuinrealisatie, weten wij direct welke wensen wel en niet haalbaar zijn!

Tuinontwerp op maat Gieten

Als u op zoek bent naar een tuinontwerp op maat voor uw tuin in Gieten, bent u bij Weijer Tuinen aan het juiste adres! Als hovenier in Groningen en Drenthe stemmen wij het design volledig op uw wensen. Een tuin is meer dan een groen paradijs om louter van te genieten. Het is vaak de eerste plek waar uw oog op valt als u ‘s ochtends beneden komt. Als u kinderen of huisdieren heeft, zorgen wij ervoor dat zij door ons tuinontwerp op maat voor uw woning in Gieten de ruimte krijgen om te bewegen. Wilt u letterlijk buitenshuis werken onder uw overkapping of parasol? Wij gaan samen met u op zoek naar de mogelijkheden om uw wensen te realiseren!

Contact

Bent u ook toe aan een tuin die écht bij u past? Laat het ons weten en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Neem contact op