Tuindesign

Op basis van uw persoonlijke voorkeur

Maatwerk

Van een breed scala aan opties

Tuinontwerp

Vanuit uw wensen

Advies

Kwaliteit hoveniers

Tuinontwerper Emmen

Maak van uw tuin in de vlinderstad iets bijzonders. Weijer Tuinen is de tuinontwerper die van uw plek in Emmen een klein paradijsje maakt! Voordat wij voor u aan de slag gaan nemen we de tijd om u en uw wensen te leren kennen. Zo proberen we te ontdekken welke functie de tuin voor u heeft. Zoekt u een lommerrijke plek waar u volledig tot rust komt, geniet u het meest van het uitzicht of wilt u heerlijk recreëren aan de rand van uw vijver? Maak vrijblijvend een afspraak en onze tuinontwerper komt bij u in Emmen langs om alle mogelijkheden te verkennen!

Tuinontwerp op maat Emmen

Wat is het verschil tussen een standaard design en een tuinontwerp op maat in Emmen? Met een uitgebreide schets die op uw wensen aansluit, geven wij op deze vraag een antwoord. Bij het tot stand komen van het tuindesign maken wij gebruik van zichtlijnen, waarmee we uw uitzicht vanuit diverse posities in kaart brengen. Het is mooi dat die biobak niet in het oog springt als u naar buiten kijkt, maar nog beter als u deze ook vanaf het terras niet kunt zien. Als hovenier in Groningen en Drenthe nemen wij ook de realisatie van uw tuinontwerp op maat in Emmen voor onze rekening. Wij kunnen pergola’s plaatsen, vijvers graven en fraaie paden van houtsnippers aanleggen!

Tuinontwerper Emmen Weijer Tuinen

Laat uw tuin fraai opgaan in uw directe omgeving en kies voor een tuinontwerper die Emmen goed kent. Weijer Tuinen staat met beide benen in het esdorpenlandschap en geeft uw tuin hierin de plaats die deze verdient. Als u geen groene vingers heeft of graag uw tijd aan iets anders besteedt, kunnen wij ook het tuinonderhoud voor u verzorgen. Bespreek eenvoudig uw wensen met onze tuinontwerper voor regio Emmen. Weijer Tuinen is u graag van dienst en kan ook als hovenier in Assen iets betekenen voor bijvoorbeeld de tuin van uw kantoor.

Contact

Bent u ook toe aan een tuin die écht bij u past? Laat het ons weten en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Neem contact op