Tuindesign

Op basis van uw persoonlijke voorkeur

Maatwerk

Van een breed scala aan opties

Tuinontwerp

Vanuit uw wensen

Advies

Kwaliteit hoveniers

Tuinontwerper Eelderwolde

Wilt u optimaal genieten van een tuin die past bij uw wensen en uw woonomgeving? Laat dan een professioneel tuinontwerper in Eelderwolde voor u aan de slag gaan. De waterrijke omgeving van het Paterswoldsemeer grenst aan de uitlopers van de Drentse Rug van Tynaarlo. Dat is meer dan genoeg inspiratie voor onze hovenier om van uw tuin een extra leefruimte naast uw woonkamer te maken. Wij nemen uitgebreid de tijd om uw concrete wensen te leren kennen. Het gaat ons niet alleen om wat u mooi vindt, maar ook om welke functie uw tuin voor u heeft. Houdt u van een dichtbegroeide tuin, maar heeft u ook kinderen die u graag de ruimte wilt geven om te spelen? Dan kiest onze tuinontwerper voor uw tuin in Eelderwolde een mooie middenweg. Maak vrijblijvend online of telefonisch een afspraak voor een oriënterend gesprek!

Tuinontwerp van Weijer Tuinen

Aandacht voor detail is de basis van een tuinontwerp van Weijer Tuinen. Wij laten ons bij het tuindesign leiden door de principes van rust, ruimte en recreatie en proberen hier concreet een invulling aan te geven. Zo tekenen we de zichtlijnen uit die lopen vanaf uw woning, kantoor of terras. Dit zijn denkbeeldige lijnen waarmee we uw uitzicht in kaart brengen. Wij proberen rust te scheppen door te voorkomen dat uw oog valt op storende elementen zoals uw groene container of een duidelijk zichtbare hoofdweg. Een tuinontwerp van Weijer Tuinen maakt van uw stukje tuin een plek waar u ongedwongen kunt genieten.

Uniek tuinontwerp | Stap voor stap

Weijer Tuinen neemt de tijd die nodig is voor een uniek tuinontwerp. Stap voor stap doorlopen we alle belangrijke fases. In een kennismakingsgesprek kijken we naar uw wensen. Met die informatie in het achterhoofd maken wij een eerste schets. Zo kunnen we in overleg met u nog wijzigingen aanbrengen. Ook de aanleg van een uniek tuinontwerp doen wij stap voor stap. De hoveniers van Weijer Tuinen kunnen niet alleen voor u vijvers en tuinpaden aanleggen, maar ook het tuinonderhoud verzorgen. Bent u net verhuisd? Dan maken wij van uw tuin het verlengstuk van uw woning!

Contact

Bent u ook toe aan een tuin die écht bij u past? Laat het ons weten en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Neem contact op