Tuindesign

Op basis van uw persoonlijke voorkeur

Maatwerk

Van een breed scala aan opties

Tuinontwerp

Vanuit uw wensen

Advies

Kwaliteit hoveniers

Tuinontwerper Drenthe

Wilt u buiten zitten zodra het warme weer zich aandient en de vogels beginnen te fluiten? Weijer Tuinen is de tuinontwerper die uw tuin in Drenthe perfect aan laat sluiten op het omringende landschap. Heeft u de de meanderende Drentse AA in uw hart gesloten of spreekt de uitgestrekte heide meer tot uw verbeelding? Voordat wij aan de slag gaan met de aanleg van uw tuin spreken we uw wensen uitgebreid met u door. Zo kiezen we voor de stijl die niet alleen past bij uw smaak maar ook bij uw lifestyle! Wil u een vijver, zwemvijver of een zwembad aanleggen? Ook bij het realiseren van die wens zijn wij u als tuinontwerper voor uw plekje in Drenthe graag van dienst!

Uniek tuinontwerp

De belangrijkste ingrediënten voor een uniek tuinontwerp vindt u bij Weijer Tuinen. Onze hovenier heeft groene vingers en is daarnaast gespecialiseerd in tuindesign. Wij streven ernaar om een gevoel van rust en ruimte te creëren en leggen de basis voor een uniek tuinontwerp met duidelijke zichtlijnen. Dit zijn denkbeeldige lijnen die we doortrekken vanuit de belangrijke plekken in de tuin. Alles wat binnen die lijnen ligt bepaalt uw uitzicht vanuit verschillende posities. Zo kunnen we ervoor zorgen dat storende elementen zoals een container buiten uw gezichtsveld blijven. Houdt u van veel groen of gaat uw voorkeur uit naar een minimalistisch ontwerp? Wij gaan op basis van uw wensen aan de slag met een uniek tuinontwerp.

Tuinontwerp Weijer Tuinen | Werkwijze

Uw tevredenheid over het eindresultaat komt op de eerste plek. Daarom is bij tuinontwerp Weijer Tuinen de werkwijze helemaal op uw specifieke situatie afgestemd. Wat uw echte wensen zijn, ontdekken we het snelst bij een huisbezoek. Wij kijken niet alleen naar de stijl die het beste bij u past, maar ook naar praktische zaken. Als u aan het water woont, heeft u misschien het liefst een wijds uitzicht. In een bosrijke omgeving wilt u wellicht een onmerkbare overgang creëren tussen uw huis, tuin en het omringende landschap. Naar aanleiding van het gesprek gaan wij naar de tekentafel voor het schetsen van uw tuinontwerp. Weijer Tuinen kiest voor een werkwijze die helder is en uit verschillende stappen bestaat. Naast de aanleg zijn wij ook specialist in tuinonderhoud. Voor advies over het snoei- en maaiwerk bent u bij ons aan het juiste adres!

Contact

Bent u ook toe aan een tuin die écht bij u past? Laat het ons weten en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Neem contact op