Tuindesign

Op basis van uw persoonlijke voorkeur

Maatwerk

Van een breed scala aan opties

Tuinontwerp

Vanuit uw wensen

Advies

Kwaliteit hoveniers

Tuinontwerper Assen

Bent u gecharmeerd van het Asserbos of de sfeervolle tuinen rond het Drents museum en zoekt u een tuinontwerper voor uw tuin in Assen die bij dit plaatje past? Weijer Tuinen helpt u bij het concreet vormgeven van uw plannen. Wij zijn niet alleen gespecialiseerd in het tuindesign, maar ook in de aanleg en het onderhoud ervan. Als tuinontwerper in Assen geven u graag persoonlijk advies, zodat u uw wensen kunt realiseren. Maak eenvoudig online of telefonisch een afspraak en wij komen bij u langs voor een oriënterend gesprek!

Unieke tuinontwerper Assen

Hoe de perfecte tuin eruit ziet is voor iedereen verschillend. Daarom neemt Weijer Tuinen als uw unieke tuinontwerper de tijd om in Assen bij u langs te komen voor een kennismaking. Wij proberen al uw wensen in kaart te brengen en houden rekening met de verschillende functies die de tuin voor u heeft. Wilt u vooral intens genieten van een overweldigende kleurenpracht, is uw tuin voor u een tweede huiskamer of wilt u juist uw kinderen of huisdieren de vrije ruimte geven? Onze hovenier is uw unieke tuinontwerper die uw plek in Assen aandachtig bekijkt. Wij werken op basis van zichtlijnen. Daarmee kunnen wij ervoor zorgen dat u vanuit alle hoeken van uw tuin optimaal van uw uitzicht kunt genieten. Storende elementen waar uw blik op zou kunnen vallen proberen wij aan het zicht te onttrekken.

Tuinontwerper Assen Weijer Tuinen

Zowel voor particulieren als bedrijven die een tuinontwerper voor hun tuin in Assen zoeken, is Weijer Tuinen het aangewezen adres. Wij zijn actief als hovenier in Groningen, Drenthe en Friesland en houden ons bezig met zowel het design van uw tuin als met de aanleg en het tuinonderhoud ervan. Wij kunnen onder andere paden aanleggen, bloemen en struiken planten of een vijver plaatsen. Wilt u kiezen voor een unieke tuinontwerper in Assen? Weijer Tuinen heeft alles in zich om samen met u van uw tuin een klein paradijs te maken.

Contact

Bent u ook toe aan een tuin die écht bij u past? Laat het ons weten en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Neem contact op