Tuindesign

Op basis van uw persoonlijke voorkeur

Maatwerk

Van een breed scala aan opties

Tuinontwerp

Vanuit uw wensen

Advies

Kwaliteit hoveniers

DE TUINEN VAN APPELTERN: DE START VAN UW DROOMTUIN

In het Gelderse plaatsje Appeltern liggen de tuinen van Appeltern. Een groot park met daarin ruim 200 voorbeeldtuinen. Dé plek om tuininspiratie op te doen voor uw eigen tuinproject. In het 22 hectare tellende park worden vele stijlen, materialen en kleuren afgewisseld. Van grote landelijke tuin tot moderne balkontuin. Alle formaten en indelingen komen voorbij. Elk jaar worden er weer nieuwe demotuinen ontworpen door de beste tuinontwerpers en tuinarchitecten van Nederland. Ook de gigantische plantentuin groeit en bloeit het hele jaar door. Alle planten, bomen en bloemen kunt u rustig bekijken. Voor bezoekers is de tuinen van Appeltern een ideaal beginpunt van de zoektocht naar een prachtige tuin en langdurig tuingeluk.

ZELF EEN TUIN ONTWERPEN OF TOCH EEN ERVAREN HOVENIER INSCHAKELEN?

Een tuin ontwerpen vergt de nodige creativiteit en ervaring. Vaak heeft u zelf goede ideeën en is een second opinion voldoende. U moet immers weten of uw ideale tuin ook daadwerkelijk gerealiseerd kan worden. Zaken als ontwerp, aanleg en onderhoud worden dikwijls onderschat. Een kennismakingsgesprek met een hovenier is daarom altijd aan te raden. U wilt ten slotte geen geld spenderen aan een tuin die niet aan uw wensenpakket kan voldoen. Een goede hovenier luistert naar uw wensen en vertaalt deze samen met u naar een geschikt tuinontwerp. Een tuin waar u en de hovenier trots op kunt zijn.

CERTIFICAAT VOOR BETROUWBARE TUINONTWERPERS

Als u zoekt naar een tuinontwerper zult u er honderden misschien wel duizenden vinden. Welke het beste voor u is, hangt natuurlijk af van een heleboel factoren. Locatie, geld en uiteraard de klik met de hovenier zijn uitermate belangrijk. De kwaliteit van de hovenier is vaak iets moeilijker in te schatten. Een fantastische portfolio betekend immers niet dat alle tuinen van uitzonderlijke kwaliteit zijn. Om toch een indicatie te geven van de expertise en creativiteit van hoveniers, is het certificaat ‘exclusief geselecteerd’ in het leven gebracht door de tuinen van Appeltern. Een exclusief geselecteerde hovenier wordt door de tuinen van Appeltern beschouwd als een vakbekwame hovenier met een marktconforme prijsstelling. Een tuinspecialist waar u van op aankunt. Dit certificaat wordt jaarlijks getoetst door de tuinen van Appeltern. Hiermee bent u verzekerd van een creatieve tuinontwerper met passie voor het vak.

 

Weijer TuinDesign is de tuinspecialist van het noorden van Nederland en trotse eigenaar van het certificaat ‘exclusief geselecteerde hovenier’. U bent bij ons in goede groene handen!

Meer informatie?

Meer informatie? U kunt ons bellen op 0592 - 351 068 of stuur een bericht via onze contactpagina

Neem contact op