Tuindesign

Op basis van uw persoonlijke voorkeur

Maatwerk

Van een breed scala aan opties

Tuinontwerp

Vanuit uw wensen

Advies

Kwaliteit hoveniers

Tuinaanleg Groningen

Wilt u de tuinaanleg van uw woning in Groningen laten uitvoeren door een hovenier die van aanpakken weet? Weijer Tuinen is voor u dan zonder meer het juiste adres. In een mooie rustige en groene omgeving voelt u zich sneller thuis. Wij proberen de karakteristiek open structuur van de Groningse Ommelanden mee te nemen in het tuindesign. Door het aanbrengen van duidelijke zichtlijnen krijgt u een helder beeld hoe uw tuin er van verschillende hoeken uitziet. Zo voorkomt u dat u vanuit huis een mooi uitzicht heeft, terwijl u vanaf uw terras op uw kliko neerkijkt. Kleine details als deze maken het verschil als u de tuinaanleg van uw woning in Groningen aan onze hoveniers toevertrouwt. U maakt eenvoudig online of telefonisch een afspraak!

Tuinaanleg ideeën Groningen

Bij Weijer Tuinen vindt u een luisterend oor voor al uw tuinaanleg ideeën voor uw tuin in Groningen. Behalve over de aanleg denken wij graag met u mee over het tuindesign. Voor ons is de basis een persoonlijk gesprek bij u thuis. Als wij zien hoe u woont, krijgen wij een duidelijker beeld van uw wensen. Een tuin heeft meerdere functies die per gezin kunnen verschillen. Misschien spreekt een weelderige, dichte begroeiing u het meeste aan, maar wilt u ook uw kinderen een plek geven waarin zij zich thuis kunnen voelen. In dat geval gaan wij samen met u op zoek naar een middenweg om uw tuinaanleg ideeën voor uw woning in Groningen te realiseren. Zo haalt u alles uit deze stad... en de uitgestrekte Ommelanden!

Tuinaanleg kosten Groningen

Maatwerk is het uitgangspunt bij Weijer Tuinen. Maar voor wij aan de slag gaan, geven wij u duidelijk inzicht in de tuinaanleg kosten voor uw plekje in Groningen. Deze hangen niet alleen samen met de grootte van uw tuin, maar ook met uw specifieke wensen. Wij kunnen voor u een vijver aanleggen of een vlonder plaatsen aan de waterkant. Verder is het mogelijk om te kiezen voor een onderhoudsarme tuin om op uw tuinaanleg kosten in Groningen te besparen. Profiteert u liever van onze uitgebreide service? Dan kunnen wij uw tuinonderhoud op ons nemen. Onze hoveniers hebben een ruime ervaring en weten precies wanneer uw bomen en struiken het beste gesnoeid kunnen worden. In welke stijl u uw tuin ook inricht, wij maken er een oase van rust van!

Contact

Bent u ook toe aan een tuin die écht bij u past? Laat het ons weten en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Neem contact op