Tuindesign

Op basis van uw persoonlijke voorkeur

Maatwerk

Van een breed scala aan opties

Tuinontwerp

Vanuit uw wensen

Advies

Kwaliteit hoveniers

Tuinaanleg Emmen

Wilt u uw tuin omtoveren tot een klein paradijs? Weijer Tuinen is dé expert voor tuinaanleg voor uw woning in Emmen die uw plannen graag samen met u realiseert. Wij stellen uw persoonlijke wensen centraal en gaan op zoek naar de beste manier om die vorm te geven. Wij houden daarnaast rekening met het omringende landschap, zoals de pracht van de dierentuin, de hondsrug en de nabijgelegen bossen. Houdt u van een uitbundige kleurenpracht in uw tuin of een strak aangelegd terras? Samen met u werken wij een duidelijk plan uit, zodat we de tuinaanleg in Emmen voor een zo scherp mogelijke prijs kunnen uitvoeren. Als u telefonisch of online een afspraak maakt, komen wij bij u langs om uitgebreid uw wensen te bespreken.

Tuinaanleg ideeën Emmen

Bij Weijer Tuinen vindt u een luisterend oor voor al uw wilde tuinaanleg ideeën voor uw woning in Emmen. Wij adviseren u graag bij het concreet uitwerken van uw plannen en houden daarbij rekening met de functie die uw tuin voor u heeft. De aanleg van vijvers, kronkelende paden en een weelderige begroeiing is wellicht de beste optie als u graag midden in de natuur bent en wilt genieten van een spectaculair uitzicht. Aan de andere kant is een tuin ook een plek om in te ontspannen na een lange werkdag. Een goed aangelegd terras is dan zeker geen overbodige luxe. Wij zorgen er in overleg met u voor dat uw tuinaanleg ideeën in Emmen werkelijkheid worden. Ook als u op zoek bent naar een hovenier in Assen zijn wij hét juiste adres!

Tuinaanleg kosten Emmen

Bij Weijer Tuinen krijgt u vooraf een duidelijk beeld van uw tuinaanleg kosten in Emmen. Wij kunnen de prijs laag houden door het uitwerken van een gefaseerde planning. Zo hoeft u niet op zoek naar uw leverancier van de goedkoopste aarde, de beste beplanting of de mooiste tuintegels. Wij zorgen voor voor een kostenefficiënte inkoop van materialen en grondstoffen. Wij zijn zowel uw hovenier voor Groningen als voor Drenthe. Wij onderhouden niet alleen tuinen voor particulieren, maar ook voor ondernemers die een visitekaartje willen afgeven. Wilt u meer weten over tuindesign, tuinaanleg en de kosten die u in Emmen maakt? Maak eenvoudig en vrijblijvend een afspraak voor een oriënterend gesprek!

Contact

Bent u ook toe aan een tuin die écht bij u past? Laat het ons weten en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Neem contact op