Tuindesign

Op basis van uw persoonlijke voorkeur

Maatwerk

Van een breed scala aan opties

Tuinontwerp

Vanuit uw wensen

Advies

Kwaliteit hoveniers

Tuinaanleg Drenthe

Een verhuizing markeert een nieuw begin. Als u Weijer Tuinen inschakelt voor uw tuinaanleg in Drenthe creëert u een stukje natuur bij uw huis waar u zich snel thuis zult voelen. Het Drentse landschap is zeer divers met bosrijke gebieden en warme heidelandschappen. Daar kan onze hovenier perfect op inspelen met een bijpassende beplanting. Wilt u een vijver aanleggen of vogels een warm onthaal bieden? Wij brengen uw wensen in kaart in een persoonlijk gesprek en stellen op basis daarvan een helder plan van aanpak op. Besteed uw tuinaanleg in Drenthe uit en maak van uw tuin een klein paradijs!

Tuinaanleg kosten Drenthe

Als u van tevoren een duidelijk beeld wilt hebben van de tuinaanleg kosten voor uw woning in Drenthe, zit u bij Weijer Tuinen goed. Wat het totale kostenplaatje wordt, hangt af van de grootte van uw tuin en uw specifieke wensen. Als u dat wenst kunt u samen met onze hovenier een uniek tuindesign uitwerken. Wij houden ook rekening met de te verwachte onderhoudskosten. Met een onderhoudsvrije tuin kunt u daar flink op besparen. Daarnaast is het mogelijk om uw tuinonderhoud aan ons uit te besteden. Doordat wij een strakke planning hanteren, kunnen wij uw tuinaanleg kosten voor uw woning in Drenthe zo laag mogelijk houden. Is het nodig om de plannen tussentijds veranderen? Dan spelen wij daar flexibel op in!

Tuinaanleg Drenthe Weijer Tuinen

Er wordt altijd proactief met u meegedacht als u de tuinaanleg van uw woning in Drenthe aan Weijer Tuinen uitbesteedt. Wij proberen in een persoonlijk gesprek uw wensen te leren kennen. Als u bijvoorbeeld huisdieren heeft, is het verstandig om te kiezen voor een diervriendelijke beplanting en inrichting. Wilt u uw honden de ruimte geven om heerlijk te ravotten? Dan houden wij daar rekening mee. Een tuin is niet alleen een plek om ín te genieten, maar ook om ván te genieten. Als u duidelijke zichtlijnen aanbrengt, zorgt u ervoor dat uw uitzicht zowel vanuit uw woonkamer als andere plekken uw ogen rust geeft. Wilt u meer weten over de tuinaanleg van uw woning in Drenthe door Weijer Tuinen? Neem dan eenvoudig online of telefonisch contact met ons op voor een afspraak!

Contact

Bent u ook toe aan een tuin die écht bij u past? Laat het ons weten en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Neem contact op