Tuindesign

Op basis van uw persoonlijke voorkeur

Maatwerk

Van een breed scala aan opties

Tuinontwerp

Vanuit uw wensen

Advies

Kwaliteit hoveniers

Tuin zomerklaar maken

De sneeuw is weg, de vorst is uit de grond en de dagen lengen weer. In maart en april krijgen veel tuinliefhebbers volop voorjaarskriebels en zin om in de tuin aan het werk te gaan. Ook de handen van onze hoveniers jeuken om met uw tuin aan de slag te gaan en deze klaar te maken voor het nieuwe seizoen.

Voorjaarsbeurt

Van begin maart tot eind april verzorgen wij de voorjaarsbeurt voor uw tuin. We verwijderen afgestorven delen van planten, vorstgevoelige heesters worden gesnoeid of uitgedund. Bij een voorjaarsbeurt hoort ook gazonverzorging en bemesting van de tuin. Bemesting is nodig om een mooie bloei van de plant te stimuleren gedurende het hele seizoen.

Nieuw tuinontwerp?

Heeft u plannen om bepaalde delen van uw tuin op te knappen of anders in te richten? Denk bijvoorbeeld aan een andere indeling, bestrating ophogen of vernieuwen, een extra terras aanleggen, enzovoort. Ook die klussen verzorgen we graag en vakkundig voor u.

 

Maart en april zijn drukke maanden voor hoveniers. Dus als u met een frisse tuin het voorjaar in wilt of grotere plannen hebt is het raadzaam om tijdig contact met ons op te nemen.

 

Kunt u ook hulp gebruiken bij het  zomerklaar maken van uw tuin? Onze hoveniers staan klaar. Neem contact op (bellen kan op 0592 - 351068) om een afspraak te maken.

Neem contact op