Tuindesign

Op basis van uw persoonlijke voorkeur

Maatwerk

Van een breed scala aan opties

Tuinontwerp

Vanuit uw wensen

Advies

Kwaliteit hoveniers

Ook voor kleine tuinen

Bij de meeste hoveniers is de kleine tuin een ondergeschoven kind. Er wordt relatief weinig aandacht aan besteed. Dit is opmerkelijk, want juist in steden is de tuinoppervlakte vaak beperkt. Bij Weijer Tuinen neemt de kleine tuin een speciale plaats in. In deze 'special' geven we een korte impressie van de mogelijkheden.

Pergola's

Pergola's zijn fraaie blikvangers in uw tuin. Ze worden vaak gebruikt om lange tuinen te 'breken', als sfeerobjecten of om betegelde tuinen groener te laten lijken. Pergola's zijn nuttig voor klimplanten, vogels maken er graag en nest in en u kunt uw terras een schaduwhoekje geven. Kortom: voldoende mogelijkheden!

Cortenstaal

Cortenstaal is een uniek produkt. In tegenstelling tot veel andere materialen die we gebruiken in onze tuinen, heeft cortenstaal géén behandeling nodig. Het tegendeel is zelfs waar: het materiaal is pas echt beschermd als het aan weer en wind wordt blootgesteld, afwisselend nat en droog. In de tuin gebruiken we het voor pergola's, 

Vijvers en waterpartijen

Water doet het altijd goed in de tuin. Water geeft de tuin een mooi aanzien. Mits vakkundig aangelegd, zorgt het voor ontspanning. Het is fijn om op een zomeravond bij het water van een goed glas wijn te genieten. Er zijn verschillende mogelijkheden voor water in de kleine tuin. Vijvers komen het meeste voor. Maar ook beeklopen en ornamenten met water doen het goed. En heeft u de mogelijkheid om te zwemmen in de tuin al overwogen? Ook in een kleinere tuin kunnen we dit voor u realiseren.

Hoogteverschil

Sommige tuinen hebben van nature een fraai hoogteverschil. Dat zorgt voor spannende hoekjes en kamers in de tuin. Ook als uw tuin vlak is kunnen we hoogteverschil aanbrengen. Verhoogde terrassen, borders of waterpartijen: ook in kleine tuinen is het mogelijk.

Contact

Bent u ook toe aan een tuin die écht bij u past? Laat het ons weten en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Neem contact op