Mobilane

Weijer Tuinen maakt in haar ontwerpen graag gebruik van kant-en-klaar groenproducten van Mobilane. Deze producten leveren een bijdrage aan een beter leefklimaat, m.n. in een bebouwde omgeving.

Mobilane kant-en-klaar haag

Een Mobilane kant-en-klare haag geeft direct na plaatsing een groene wand in uw tuin, op uw balkon of terras. De kant-en-klaar haag is een volgroeide haag en er worden verschillende plantsoorten gebruikt, zoals hedera, haagbeuk, beuk, ligusterhaag, vuurdoorn en kardinaalsmuts.

Mobilane MobiRoof

MobiRoof bestaat uit een systeem van sedumcassettes die je eenvoudig aan elkaar klikt. Ideaal als groendak voor bijvoorbeeld tuinhuisjes, garages, carports en bergingen. Ook een daktuin op grote daken kan zo eenvoudig en snel groen worden gemaakt.

Mobilane LivePicture

De Mobilane Live Picture wordt ook wel omschreven als een levend schilderij van planten. Met LivePicture heeft u groene kunst aan de muur. Het schilderij van echte planten is gemakkelijk te bevestigen aan de muur en heeft weinig onderhoud nodig. Zowel voor binnen als buiten, privé of zakelijk gebruik, om van uw woon- of werkplek een gezonde groene omgeving te maken.

Mobilane LiveDivider

LiveDivider van Mobilane is een roomdivider die aan weerszijden voorzien is van planten. U stelt zelf uw plantenkeuze samen. Daarmee creëert u eenvoudig een sfeervol en gezond leefklimaat. Door de dempende werking van de planten wordt geluidsoverlast beperkt. Grotere ruimtes worden door de LiveDivider eenvoudig verdeeld in kleinere blokken. De planten in LiveDivider zorgen voor een aangename luchtvochtigheid en kunnen kooldioxide en verontreinigende deeltjes in de lucht verwijderen.

Mobilane LivePanel

LivePanel is een duurzame plantenwand van Mobilane. Het biedt een innovatieve toepassing van verticaal groen op gevels voor bestaande gebouwen en nieuwbouw. Behalve goed voor het milieu door o.a. fijnstofbinding en isolatie, biedt een groene wand een fraai aanzicht. De plantenwand zorgt voor een ultieme groenbeleving van binnen- en buitenwanden. 

Contact

In onze showroom in Assen hebben wij verschillende producten en toepassingen van Mobilane. Kom langs voor inspiratie en advies en maak hiervoor een afspraak via ons contactformulier of bel naar 0592-351068.

Neem conctact op