Tuindesign

Op basis van uw persoonlijke voorkeur

Maatwerk

Van een breed scala aan opties

Tuinontwerp

Vanuit uw wensen

Advies

Kwaliteit hoveniers

Living-Pool® van BioTop

Stelt u zich eens een bergmeer voor. Het water is zuiver en glashelder. U steekt misschien uw tenen erin of koelt uw gezicht na de inspanning van een bergbeklimming. Het water is juist zo helder omdat het arm is aan voedingsstoffen. Algen hebben hierin geen bestaansbasis, want in de bergen is de grond zeer schraal en zijn er bijna geen verontreinigingen. Helaas is het water te koud om erin te zwemmen.

Living-Pool® van BioTop

In principe functioneert de Living-Pool® zoals een bergmeer. De Living-Pool® is een zwembad met natuurlijk water en er worden precies dezelfde zuivere omstandigheden gecreëerd als in een bergmeer. Dat lukt ons met behulp van een speciale filter die de voedingsstoffen uit het water bindt, zodat voor de algen de bestaansbasis wordt ontnomen.

Ombouw naar natuurlijk zwemmen

Voor de eigenaren van een traditioneel zwembad hebben wij het Converter-systeem ontwikkeld. Dit maakt het ombouwen naar een zwembad dat vrij is van chemicaliën, ecologisch verantwoord. In 2007 werd bij BioTop de eerste proefopstelling gebouwd, die kort daarna gelanceerd werd.

 

Intussen bevinden zich in vele landen - in de tuinen van onze klanten - al honderden Living-Pools®. Misschien ontstaat de volgende Living-Pool® wel in uw tuin.

Hoe wilt u leven in uw tuin?

Als partner van BioTop laten wij - van Weijer Tuinen - onze klanten genieten van natuurlijk, helder en gezond zwemwater. Genieten, relaxen of juist bewegen … met een Living-Pool® van BioTop kunt u leven in uw tuin, zoals u dit wilt! Meer weten? 

Neem contact op