Tuindesign

Op basis van uw persoonlijke voorkeur

Maatwerk

Van een breed scala aan opties

Tuinontwerp

Vanuit uw wensen

Advies

Kwaliteit hoveniers

Kosten tuinaanleg nieuwbouw

De beste manier om de kosten voor de tuinaanleg bij nieuwbouw in de hand te houden is het maken van een goede planning. Weijer Tuinen is als allround hovenier gespecialiseerd in zowel het ontwerp als het onderhoud van tuinen. Wij adviseren en assisteren niet alleen particulieren, maar ook ondernemers die op zoek zijn naar een professioneel die meedenkt over elk klein detail. Bij huizen die net zijn opgeleverd is er vaak veel werk nodig om de tuin op orde te maken. In veel gevallen dient er zand en aarde te worden aangevoerd. Wij raden u aan om daarnaast een vast budget te reserveren voor de nieuwe beplanting. Wilt u de kosten voor de tuinaanleg bij uw nieuwbouw woning beperken? Schakel dan onze hovenier in voor de aanleg en maak vrijblijvend telefonisch of online een afspraak.

Kosten tuinaanleg nieuwbouw Groningen

Er zijn zoveel aanbieders van tuinaarde, beplanting, grind, tegels en vijvers dat u gemakkelijk het overzicht verliest. De kosten voor de tuinaanleg bij nieuwbouw in Groningen krijgt u bij Weijer Tuinen duidelijk in beeld. In een persoonlijk gesprek verkennen wij uitgebreid uw wensen. Wij houden rekening met de functie die een tuin voor u heeft. Is het vooral een plek om te ontspannen, hecht u waarde aan het uitzicht naar buiten, of wilt u uw kinderen de ruimte geven om te spelen? Het heeft allemaal invloed op het tuindesign en de kosten van de tuinaanleg voor nieuwbouw. Wij zijn uw hovenier in Groningen waar u terecht kunt voor eerlijk advies op maat!

Kosten tuinaanleg nieuwbouw Drenthe

Het is belangrijk om vooraf goed in te schatten wat tuinonderhoud u gaat kosten. Door de tuinaanleg voor uw nieuwbouw in Drenthe slim te plannen, hoeft u later minder geld te besteden aan het snoei en maaiwerk of het verwijderen van onkruid. Soms kan enige kennis van het landschap een goede leidraad zijn. Is uw huis gebouwd op zandgronden of staat u met uw voeten in de klei? Dit zijn details waar wij graag op inspelen. Wij zijn onder meer werkzaam als hovenier in Assen en omstreken. Wij zijn dé specialist in de tuinaanleg voor uw nieuwbouw woning in Drenthe!

Contact

Bent u ook toe aan een tuin die écht bij u past? Laat het ons weten en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Neem contact op