Tuindesign

Op basis van uw persoonlijke voorkeur

Maatwerk

Van een breed scala aan opties

Tuinontwerp

Vanuit uw wensen

Advies

Kwaliteit hoveniers

Hovenier Tynaarlo

Wilt u de charme van uw kleine dorp tussen Eelde, Vries en Zuidlaren nog meer uitlichten? Dan is Weijer Tuinen dé professionele hovenier voor uw tuin in Tynaarlo! U kunt eenvoudig telefonisch of online contact met ons opnemen voor een oriënterend gesprek. Daarin geven we u uitgebreide informatie over onze diensten. Zowel voor de aanleg, het jaarlijkse onderhoud als het tuinontwerp bent u bij ons aan het juiste adres. Met de inspiratie van de bossen, landerijen en de hunebedden maakt u van uw tuin eenvoudig een klein paradijs op de Drentse bodem! Bent u op zoek naar een hovenier in Tynaarlo? Weijer Tuinen is u graag van dienst!

Hovenier tuinaanleg Tynaarlo

Als u uw tuin grondig op de schop wilt nemen vindt u in Weijer Tuinen een goede hovenier voor uw tuinaanleg in Tynaarlo. Onze vakmensen hebben ruime ervaring met het uitgraven van vijvers, de aanleg van kronkelende paden en herinrichting met een compleet nieuwe beplanting! In de loop der jaren hebben wij ook de nodige expertise opgebouwd met bedrijventuinen. Zo kunnen wij als uw hovenier in Assen bijvoorbeeld een patio inrichten waar u zakelijke klanten in een sfeervolle omgeving kunt ontvangen. Onze hovenier helpt u graag bij de tuinaanleg in Tynaarlo!

Hovenier tuinontwerp Tynaarlo

Weijer Tuinen stelt het uitzicht centraal. Onze hovenier maakt voor het tuinontwerp voor uw tuin in Tynaarlo gebruik van zichtlijnen. Hiermee bepalen we wat de aanblik van uw tuin wordt vanuit diverse hoeken. Zo kunt u niet alleen op uw terras, maar ook aan de rand van uw vijver en vanuit uw huiskamer van een fraai panorama genieten. Als u op zoek bent naar een hovenier in Groningen, Friesland of Drenthe staan onze medewerkers graag voor u klaar. Neem vrijblijvend contact op met onze hovenier voor uw tuinontwerp in Tynaarlo!

Contact

Bent u ook toe aan een tuin die écht bij u past? Laat het ons weten en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Neem contact op