Tuindesign

Op basis van uw persoonlijke voorkeur

Maatwerk

Van een breed scala aan opties

Tuinontwerp

Vanuit uw wensen

Advies

Kwaliteit hoveniers

Hovenier Roden

Wilt u uw tuin in Roden een unieke plaats geven in het esdorpenlandschap? Weijer Tuinen is de hovenier die graag bij u in Roden op bezoek komt om samen met u iets moois van uw tuin te maken. Het nabijgelegen Mensingebos, de brink en de ligging aan de rand van de zandgronden bieden volop mogelijkheden om uw creativiteit op los te laten. Onze hovenier kan u helpen uw plannen te realiseren. Hij kan met u meedenken over het tuinontwerp, assisteren bij de aanleg of voor u het grote tuinonderhoud verzorgen. Maak vrijblijvend online of telefonisch een afspraak!

Hovenier tuinontwerp Roden

In de filosofie van Weijer Tuinen is een tuin meer dan een plek om alleen in te ontspannen. Als uw hovenier voor uw tuinontwerp in Roden besteden we daarom bij het tuindesign ook aandacht aan de functie die de tuin voor u heeft. Wilt u bijvoorbeeld uw kinderen of uw trouwe viervoeter een plek om te geven? Wij zorgen ervoor dat de speelplek niet van het omringende groen wordt gescheiden maar daar geheel in opgaat. Door zichtlijnen aan te brengen zorgt onze hovenier ervoor dat uw tuinontwerp in Roden de tuin er vanuit elk gezichtspunt mooi uitziet. Wij zijn als hovenier in Groningen en Drenthe breed inzetbaar, ook als u bijvoorbeeld een kantoor met tuin heeft.

Hovenier tuinonderhoud Roden

Het op orde houden van uw tuin kan een tijdrovende klus zijn, maar niet als uw Weijer Tuinen als uw hovenier tuinonderhoud in Roden in de arm neemt! Onze ervaren tuiniers weten precies wanneer uw bomen en struiken het beste gesnoeid kunnen worden en kunnen u van dienst zijn bij complexer taken zoals het verticuteren van uw gazon. Wij hebben daarnaast een ruime ervaring met het aanleggen van vijvers, het optrekken van een pergola of het ontwerp van een terras. Onze hovenier neemt uw tuinonderhoud in Roden pas echt serieus! Heeft u daarnaast een hovenier in Assen nodig? Ook dan kunt u eenvoudig contact met ons opnemen voor een persoonlijk kennismakingsgesprek!

Contact

Bent u ook toe aan een tuin die écht bij u past? Laat het ons weten en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Neem contact op