Tuindesign

Op basis van uw persoonlijke voorkeur

Maatwerk

Van een breed scala aan opties

Tuinontwerp

Vanuit uw wensen

Advies

Kwaliteit hoveniers

Hovenier Meerstad

Als u streeft naar een complete metamorfose van uw leefomgeving is Weijer Tuinen dé hovenier voor uw tuin in Meerstad. Deze waterrijke omgeving langs de randen van Middelbert, Engelbert, Euvelgunne en Roodehaan de perfecte basis voor een inspirerend tuinontwerp. Wij streven ernaar om in overleg met u uw wensen te realiseren, waarbij we ook rekening houden met de functie die uw tuin voor u heeft. Wilt u met veel en weelderig groen uw eigen stukje natuur scheppen of juiste ruimte vrijhouden voor spelende kinderen? Wij nemen uitgebreid de verschillende opties met u door! Onze professionals zijn van alle markten thuis en zorgen niet alleen voor de beplanting, maar ook voor de aanleg van uw tuinpad, vijver, vlonder en andere onderdelen. Maak vrijblijvend een afspraak en onze hovenier komt in Meerstad bij u langs!

Hovenier tuinontwerp Meerstad

Bent u net verhuisd naar uw mooie plekje aan het water? Dan past onze hovenier het tuinontwerp voor uw woning in Meerstad zo aan dat u zich direct thuis zult voelen! In een persoonlijk gesprek verkennen wij uitgebreid uw wensen. Daarna maakt de hovenier van Weijer Tuinen een schets met duidelijke zichtlijnen. Deze geven een indruk van het uitzicht vanaf belangrijke punten in uw tuin zoals vanaf het terras en uw woning. Onze hovenier probeert bij het tuinontwerp voor uw plek in Meerstad rust en ruimte voor het oog te creëren. Wij gaan pas aan de slag als het ontwerp voldoet aan uw wensen gaan. Zo weet u zeker dat u straks optimaal van uw eigen tuin gaat genieten!

Hovenier tuinaanleg Meerstad

Kies voor de expertise van een hovenier voor uw tuinaanleg in Meerstad. Wij werken voor u niet alleen het tuindesign uit, maar kunnen voor u ook het complete tuinonderhoud verzorgen. Wij houden daarmee rekening met wat u belangrijk vindt. Zo kunnen wij uw tuin diervriendelijk inrichten als uitnodiging aan vogels, bijen en mooie vlinders. Wilt u geen giftige planten in uw tuin die een gevaar voor uw huisdieren kunnen vormen? Als hovenier voor de tuinaanleg in Meerstad weten wij wat ons te doen staat om uw tuin om te toveren tot een klein paradijs!

Contact

Bent u ook toe aan een tuin die écht bij u past? Laat het ons weten en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Neem contact op