Tuindesign

Op basis van uw persoonlijke voorkeur

Maatwerk

Van een breed scala aan opties

Tuinontwerp

Vanuit uw wensen

Advies

Kwaliteit hoveniers

Hovenier Haren

Wilt u uw eigen plek op de noordelijke punt van de Hondsrug een eigen gezicht geven? Weijer Tuinen is de hovenier die uw tuin in Haren samen met u graag in het landschap integreert. De plaatsnaam Haren is afgeleid van de naam Haar, wat zoiets betekent als hoge rug in het landschap begroeid met grassen en struikgewas. Met de Drentse bossen en de Hortus in de buurt is er inspiratie in overvloed. Als hovenier voor uw tuin in Haren nemen wij graag de tijd om uw wensen te leren kennen. Voor iedereen heeft een tuin een andere functie. Komt het uitzicht voor u op de eerste plaats? Dan zorgen wij voor een sfeervol palet van bloemen, struiken en planten. Als u wilt kunnen recreëren op een daarvoor ontworpen terras helpen wij u graag om deze wens te realiseren. Maak eenvoudig online of telefonisch een afspraak.

Hovenier tuinontwerp Haren

Op elke plek in uw tuin heeft u een ander uitzicht. Als uw hovenier voor uw tuinontwerp in Haren houdt Weijer Tuinen daar rekening mee. Dit doen wij door te werken met duidelijke zichtlijnen. Deze maken visueel inzichtelijk waar uw blik op valt vanuit uw woonkamer, het terras of bijvoorbeeld het gazon. Hiermee voorkomen wij storende elementen in het zicht zoals een te sterk aanwezige parkeerplaats of groencontainer. Bent u op zoek naar een professionele hovenier die uw tuinontwerp in Haren net zo serieus neemt als het tuinonderhoud? Wij zijn het beste adres voor iedereen die op zoek is naar een hovenier in Groningen en omstreken. Doordat wij ook tuinonderhoud verzorgen, weten wij zeker dat wij uw project kunnen realiseren.

Hovenier tuinonderhoud Haren

Wilt u uw tuin grondig op de schop nemen of verzekerd zijn van degelijk onderhoud? Als uw allround hovenier voor tuinonderhoud in Haren zijn wij van alle markten thuis, van snoeien en bemesten tot uw complete tuindesign! Ook voor een hovenier in Assen bent u bij ons aan het juiste adres. Als u online of telefonisch contact met ons opneemt plannen wij een afspraak in voor een kennismakingsgesprek. Wij gaan pas aan de slag als hovenier voor uw tuinonderhoud in Haren, nadat wij weten wat uw wensen zijn!

Contact

Bent u ook toe aan een tuin die écht bij u past? Laat het ons weten en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Neem contact op