Tuindesign

Op basis van uw persoonlijke voorkeur

Maatwerk

Van een breed scala aan opties

Tuinontwerp

Vanuit uw wensen

Advies

Kwaliteit hoveniers

Hovenier Groningen

U creëert niet alleen binnen maar ook buiten uw eigen plek met Weijer Tuinen als uw hovenier in Groningen. Een tuin is een stukje natuur waar u natuurlijk zo veel mogelijk van wilt genieten. Het omringende Groninger landschap heeft daar voor ons een belangrijke rol in. De schoonheid van de stad, de Ommelanden, het Paterswoldse meer of de spectaculaire vergezichten van de Onlanden. Alles is voor ons een inspiratiebron. Wilt u een terras inrichten, een sierlijke pergola plaatsen of een ongerept tuinpad van natuursteen aanleggen? Op basis van uw wensen gaan we voor u aan de slag. Wij maken als hovenier voor uw stukje natuur in Groningen gebruik van de principes rust, ruimte en recreatie. Zo wordt uw tuin een plek waar u de Groninger ruimte kunt ervaren en daarnaast heerlijk kunt ontspannen en recreëren.

Hovenier tuinaanleg Groningen

Met een goede planning maakt Weijer Tuinen als uw hovenier voor de tuinaanleg bij uw woning in Groningen duidelijk het verschil. Wij beginnen pas met onze werkzaamheden nadat wij uw wensen in kaart hebben gebracht. Wij zetten graag een extra stap door actief met u mee te denken. Daarom komen we, nadat u online een afspraak heeft gemaakt, bij u op bezoek. Zo krijgen we een goed beeld van uw woonomgeving en welke stijl van tuininrichting het beste bij u past. Bent u bijzonder geïnspireerd geraakt door een mooie tuin of een bijzonder gebouw in de nabijheid van Groningen? Wij helpen u als uw hovenier tuinaanleg in Groningen met het realiseren van uw dromen!

Hovenier tuinonderhoud Groningen

Haast ongezien leiden planten, bloemen en struiken ieder hun eigen leven. Weijer Tuinen is dé hovenier voor uw tuinonderhoud in Groningen die daar rekening mee houdt. Bij bepaalde fruitbomen bijvoorbeeld is kennis van het juiste snoeimoment essentieel. Een verkeerd gesnoeide boom kan er onder andere voor zorgen dat u een jaar lang uw bloesems moet missen. Als hovenier voor uw tuinonderhoud in Groningen houden we ook rekening met het verschil tussen vroeg- en laatbloeiers. Zo adviseren we u graag over een gevarieerde beplanting, zodat u zowel in de lente als de zomer kunt genieten van een tuin in volle bloei!

Hovenier Groningen Weijer Tuinen

U maakt van uw tuin een sfeervol geheel als u kiest voor een ervaren hovenier die Groningen kent. Weijer Tuinen is niet alleen gespecialiseerd in tuinonderhoud, maar ook in Groninger tuindesign. Als u net naar een nieuwbouwwijk bent verhuisd, heeft u alle kans om in de buitenlucht uw persoonlijke plekje te creëren, of een tweede huiskamer, zo u wilt. U kunt gemakkelijk online of telefonisch een afspraak maken met onze tuinontwerper. Deze maakt op basis van uw wensen een schets, waarvan de details later kunnen worden ingevuld. Bij het tuinontwerp zorgen duidelijke zichtlijnen voor rust. Met deze denkbeeldige lijnen kan exact in kaart worden gebracht welk uitzicht u vanuit verschillende plekken heeft. Heeft u een fraai uitzicht naar buiten, maar ziet u vanuit uw terras neer op een container? Dan passen wij het ontwerp aan. Als u een hovenier in Groningen zoekt is Weijer Tuinen een uitstekende keuze!

In onze portfolio kunt u een aantal realisaties bekijken. Onder tuininspiratie staan een grote hoeveelheid tuintrends. Leuk om eens doorheen te klikken. 

Contact

Bent u ook toe aan een tuin die écht bij u past? Laat het ons weten en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Neem contact op