Tuindesign

Op basis van uw persoonlijke voorkeur

Maatwerk

Van een breed scala aan opties

Tuinontwerp

Vanuit uw wensen

Advies

Kwaliteit hoveniers

Hovenier Glimmen

Met het sfeervolle Appèlbergen om de hoek, zoekt u uiteraard naar een hovenier in Glimmen die uw tuin in dit plaatje laat passen. Weijer Tuinen kan voor u niet alleen vijvers en paden aanleggen, maar ook samen met u een nieuw design voor uw tuin ontwerpen. Als u vrijblijvend contact opneemt met onze hovenier, dan komt deze in Glimmen bij u langs voor een kennismakingsgesprek. Hoe een droomtuin eruit komt te zien is voor iedereen anders, maar wij zetten met de uitvoering de puntjes op de i!

Hovenier tuinonderhoud Glimmen

Wilt u elk seizoen het beste uit uw tuin halen? Weijer Tuinen is de hovenier die voor u uw tuinonderhoud in Glimmen op zich kan nemen. Al onze medewerkers hebben niet alleen groene vingers, maar ook een groene geest. Zo werken zij graag samen met u aan een uniek design dat uw tuin zelfs in het schone Drenthe op de kaart zet. Door het aanbrengen van duidelijke zichtlijnen zorgen wij ervoor dat uw uitzicht optimaal blijft, waar u zich ook bevindt. Zo kunt u zowel vanuit uw huiskamer als vanaf uw terras of vijverrand genieten van het beste uitzicht. Onze hovenier voor uw tuinonderhoud in Glimmen heeft een persoonlijke aanpak. Zo houden wij de lijntjes kort en staan wij snel voor u klaar als uw hovenier in Groningen, Friesland en Drenthe!

Hovenier tuinaanleg Glimmen

Geef uw tuin vorm als een tweede woonkamer en schakel Weijer Tuinen in als uw hovenier voor uw tuinaanleg in Glimmen. Voor veel mensen hebben een gazon, terras en groenstroken meerdere functies. Wij maken er samen met u een plek van waar u in alle rust kunt genieten, werken en bewegen. Zowel particulieren als bedrijven kunt u bij ons terecht. Wij hebben ook jarenlange ervaring als hovenier in Assen. Graag maken wij van uw bedrijventuin een plek waar klanten en zakenrelaties zich thuis voelen. Wij zijn u graag van dienst als uw persoonlijke hovenier tuinaanleg in Glimmen en omstreken!

Contact

Bent u ook toe aan een tuin die écht bij u past? Laat het ons weten en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Neem contact op