Tuindesign

Op basis van uw persoonlijke voorkeur

Maatwerk

Van een breed scala aan opties

Tuinontwerp

Vanuit uw wensen

Advies

Kwaliteit hoveniers

Hovenier Gieten

Bent u op zoek naar een hovenier voor uw woning Gieten die niet niet alleen voor u aan de slag gaat, maar ook met u meedenkt? Weijer Tuinen is dan zonder meer het juiste adres voor u. Wij laten ons graag meevoeren door uw plannen om van uw tuin een groen paradijs te maken en dit zo te houden. De hondsrug, de zeventiende eeuwse kerktoren van de hervormde kerk en de Hazewind korenmolen vormen een mooi decor voor het realiseren van uw wensen. Wij houden ook rekening met hoe u in uw tuin wilt leven. Houdt u vooral van de prachtigste uitzichten of heeft u ruimte nodig voor uw huisdieren of een plek waar uw kinderen heerlijk kunnen ravotten? Wij letten als uw hovenier voor uw woning in Gieten op elk detail van uw tuinbeleving! Maak vrijblijvend telefonisch of online een afspraak voor een verkennend gesprek.

Hovenier tuinaanleg Gieten

De tuin is het eerste dat aandacht nodig heeft als u net verhuisd bent naar een nieuwbouwlocatie. Weijer Tuinen is dan uw hovenier om de tuinaanleg voor uw woning in Gieten grondig onder handen te nemen. Onze medewerkers kunnen voor u struiken, bomen en bloemen planten maar hebben ook ruime ervaring met tuindesign. Wij gaan graag met u in gesprek om uw tuinwensen met u door te nemen. Heeft u ambitieuze plannen, maar weet u niet hoe u deze wilt uitvoeren? Onze hovenier voor de tuinaanleg van uw woning in Gieten brengt uw wensen in kaart en gaat daarna terug naar de tekentafel. Daar wordt voor u een conceptontwerp uitgedacht met heldere zichtlijnen. Alles wat hieronder valt krijgt meer aandacht. Zo kunt u precies de juiste positie bepalen voor uw bloembakken, pergola of sfeervolle vijver. Wij hebben een ruime ervaring als hovenier in Groningen en Drenthe. Die gebruiken wij volop om van uw tuin iets bijzonders te maken. Onze professionals hebben jarenlange ervaring opgebouwd met kleine projecten voor zowel particulieren als ondernemers.

Hovenier tuinonderhoud Gieten

Ontbreekt het u aan de tijd of het overzicht om uw tuin op orde te houden? Weijer Tuinen is dé hovenier voor uw tuinonderhoud in Gieten die graag voor u aan de slag gaat. Wij hebben uitgebreide kennis van bloemen en planten, zodat wij feilloos het juiste snoeimoment kunnen bepalen. Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in vijveronderhoud. Het is bij ons zelfs mogelijk om een gewone vijver voor u tot zwemvijver om te laten bouwen. Welke klus wij ook aanpakken, wij zorgen ervoor dat wij dit doen in het juiste seizoen, op de juiste plaats en op het juiste moment. Maak eenvoudig een afspraak met onze hovenier voor uw tuinonderhoud in Gieten. Als particulier en ondernemer bent u bij ons ook aan het juiste adres als u een hovenier in Assen zoekt. Samen maken wij van uw tuin een groen paradijs!

Contact

Bent u ook toe aan een tuin die écht bij u past? Laat het ons weten en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Neem contact op