Tuindesign

Op basis van uw persoonlijke voorkeur

Maatwerk

Van een breed scala aan opties

Tuinontwerp

Vanuit uw wensen

Advies

Kwaliteit hoveniers

Hovenier Emmen

Streeft u naar een tuin die kan wedijveren met uw plaatselijke Zoo? Weijer Tuinen is de hovenier voor uw woning in Emmen die graag uw mooiste dromen concreet vormgeeft. Wij hebben niet alleen de groene vingers om de beplanting op uw wensen af te stemmen, maar helpen u ook graag bij het opstellen van uw hoogstpersoonlijke tuinontwerp. Een cottagetuin, Japans minimalisme of de sfeer van een berglandschap met fraaie steenpartijen, alles is bij ons mogelijk. Als dé hovenier voor uw woning in Emmen maken wij graag gebruik van de inspiratie die voor het oprapen ligt. Zo kunt u uw omgeving geheel laten opgaan in uw bosrijke omgeving. Maak eenvoudig telefonisch of online een afspraak voor een kennismakingsgesprek!

Hovenier tuinonderhoud Emmen

In een harmonieus ingerichte tuin heeft alles zijn tijd en zijn plaats. Als uw hovenier voor uw tuinonderhoud in Emmen houden we altijd overzicht. Zo zorgen we ervoor dat uw planten op het juiste moment gesnoeid worden en dat uw gazon op tijd klaar is voor het voorjaar en de warme zomermaanden. Heeft uw vijver onderhoud nodig? Ook die klus kunnen wij probleemloos voor u uitvoeren. Zelfs de ombouw naar een heuse zwemvijver kunnen wij voor u realiseren. Met onze hovenier voor uw tuinonderhoud in Emmen kunt u samen een plan van aanpak opstellen dat aansluit bij uw wensen.

Hovenier tuinontwerp Emmen

U went het snelste aan uw nieuwe stek in uw nieuwbouwwijk als u de tuin op orde heeft. Weijer Tuinen is dé hovenier voor uw tuinontwerp in Emmen. Wij kunnen uw tuin zo voor u vormgeven dat u vanaf elke plek een prachtig uitzicht heeft. Dit doen wij door bij ons tuindesign duidelijke zichtlijnen in te tekenen. Hiermee brengen wij precies in kaart wat de hotspots zijn die meer aandacht verdienen. Als ervaren hovenier in Groningen en Drenthe streven wij ernaar om uw tuin perfect te integreren in de u omringende omgeving. Wilt u een hovenier voor uw tuinontwerp in Emmen? Dan zijn wij hét adres dat u zoekt!

Hovenier Emmen Weijer Tuinen

U beschikt over één aanspreekpunt als u voor een hovenier in Emmen van Weijer Tuinen kiest. Wij helpen u niet alleen bij de aanleg en het onderhoud, maar ook bij het ontwerpen van uw persoonlijke tuinlandschap. Ook als ondernemer kunt u op ons vertrouwen om van uw groenstrook een unieke eyecatcher te maken. Heeft u een hovenier in Assen nodig? Dan kunt u vertrouwen op onze expertise. Neem contact op met de hovenier in Emmen van Weijer Tuinen voor een afspraak. Wij komen graag bij u langs om uw wensen te bespreken!

In onze portfolio kunt u een aantal realisaties bekijken. Onder tuininspiratie staan een grote hoeveelheid tuintrends. Leuk om eens doorheen te klikken. 

Contact

Bent u ook toe aan een tuin die écht bij u past? Laat het ons weten en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Contact