Hovenier Eelde

Geniet u graag het hele jaar door van uw tuin? Kies dan voor Weijer Tuinen als hovenier voor uw tuin in Eelde. Wij zijn van alle markten thuis. Naast snoeien en onkruid wieden leggen wij net zo gemakkelijk een tuinpad, pergola of een vijver aan. Wilt u van uw tuin een plek maken waar u tot rust kunt komen en de vrije ruimte kunt ervaren? Wij zetten als hovenier voor uw tuin in Eelde graag die ene stap extra! Door te werken met duidelijke zichtlijnen zorgen wij ervoor dat uw uitzicht optimaal is, of u zich nu in huis, op uw terras of bij de vijver bevindt!

Tuindesign

Op basis van uw persoonlijke voorkeur

Maatwerk

Van een breed scala aan opties

Tuinontwerp

Vanuit uw wensen

Advies

Kwaliteit hoveniers

Hovenier tuinonderhoud Eelde

Wilt u een tuin die er het hele jaar piekfijn uitziet? Weijer Tuinen is dé hovenier voor uw tuinonderhoud in Eelde! Wij kunnen voor u verschillende klussen voor onze rekening nemen zoals:

  • Het snoeien van bomen, plant en struiken/li>
  • Het voorjaars- en winterklaar maken van uw tuin
  • Het reinigen van uw tuinbestrating

Wij kunnen als uw hovenier tuinonderhoud in Eelde desgewenst honderd procent maatwerk leveren. In dat geval stellen we samen met u een onderhoudscontract op. Zo weet u precies waarop u kunt rekenen als u Weijer Tuinen, uw hovenier uit Assen, inschakelt. Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie.

Hovenier tuinontwerp Eelde

De roodborst, boomklever en groene specht laten hun gezicht soms zien op landgoed Vennebroek. Met Weijer Tuinen als uw hovenier tuinontwerp in Eelde maakt u van uw eigen tuin ook een paradijs waar vogels, vlinders en andere fauna zich thuis voelen. Met ons tuindesign gaan we op zoek naar de perfecte indeling van uw tuinoppervlak. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een ruim terras of ruimte scheppen voor een vijver. Neem vrijblijvend contact op met Weijer Tuinen en wij gaan voor u aan de slag om als uw hovenier tuinontwerp van uw tuin in Eelde een klein paradijsje te maken. Bekijk onze website en ontdek wat wij als hovenier in Groningen en Drenthe voor u kunnen betekenen.

Contact

Bent u ook toe aan een tuin die écht bij u past? Laat het ons weten en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Neem contact op