Tuindesign

Op basis van uw persoonlijke voorkeur

Maatwerk

Van een breed scala aan opties

Tuinontwerp

Vanuit uw wensen

Advies

Kwaliteit hoveniers

Hovenier Drenthe

Het Drentse landschap is een ideaal decor voor een groene omgeving rondom uw huis. Weijer Tuinen is dé hovenier voor uw woning in Drenthe. Laat u zich graag inspireren door de dartel meanderende Drentse AA , de bosrijke omgeving bij Tynaarlo of de uitgestrekte heide bij u in buurt? Samen met onze hovenier creëert u in Drenthe een uitzicht dat verder reikt dan uw schutting. Wij kunnen u helpen bij het onderhoud of zelfs het maken van uw eigen ontwerp. Maak vrijblijvend een afspraak voor een verkennend gesprek!

Hovenier tuinontwerp Drenthe

Inspiratie omzetten in concrete plannen doet u samen met Weijer Tuinen. Wij zijn dé hovenier die het tuinontwerp voor uw plekje in Drenthe helemaal op uw wensen aanpast. U heeft alle vrijheid om van uw oorspronkelijke tuindesign af te wijken. Onze hovenier voor tuinontwerp in Drenthe komt graag bij u langs voor een gesprek en werkt op basis van uw aanwijzingen een schets uit. Wij maken daarbij gebruik van duidelijke zichtlijnen. Dit zijn denkbeeldige lijnen die we trekken vanuit verschillende plekken in uw tuin om uw uitzicht vanuit verschillende hoeken zichtbaar te maken. Zo zorgen wij ervoor dat u vanuit zowel huis als terras met een blij en rustig gemoed naar buiten kijkt.

Hovenier tuinaanleg Drenthe

Aan alle details wordt aandacht besteed als u een hovenier voor tuinaanleg in Drenthe inschakelt. Weijer Tuinen werkt elke stap in het proces concreet uit in een stappenplan, waarin elke fase belicht wordt. Wij kunnen u helpen bij de aanleg van vijvers, tuinpaden en het uitzoeken van het juiste groen. Ook denken we met u mee over zaken als het tuinonderhoud. Als uw sfeervol ontworpen tuin veel onderhoud met zich meebrengt, kunnen wij als hovenier voor tuinaanleg in Drenthe dit ook voor onze rekening nemen. Wij werken graag op basis van de principes van rust, ruimte en functionaliteit, zodat u het hele jaar door optimaal van en in uw tuin geniet.

Hovenier tuinonderhoud Drenthe

U transformeert uw tuin moeiteloos in een klein paradijs met Weijer Tuinen als hovenier voor uw tuinonderhoud in Drenthe. Wij creëren samen met u de sfeer waarin we niet alleen rekening houden met rust en comfort, maar ook met praktische zaken. Als u kinderen heeft kan het bijvoorbeeld een goed idee zijn om een plekje voor hun te reserveren. Geniet u het liefst van een omgeving in cottage stijl met speelse begroeiing en wilde vormen? Dan helpen wij als hovenier voor uw tuinonderhoud in Drenthe u met het uitwerken van uw persoonlijke tuinontwerp. Neem eenvoudig contact op voor meer informatie.

Contact

Bent u ook toe aan een tuin die écht bij u past? Laat het ons weten en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Neem contact op