Tuindesign

Op basis van uw persoonlijke voorkeur

Maatwerk

Van een breed scala aan opties

Tuinontwerp

Vanuit uw wensen

Advies

Kwaliteit hoveniers

Hovenier Assen

Elk jaargetijde heeft zijn eigen charme in de filosofie van Weijer Tuinen. Wij helpen u als hovenier graag om in Assen het hele jaar door het beste uit uw tuin te halen. Wij zijn gespecialiseerd in tuinaanleg, -renovatie en onderhoud. De omgeving van Assen is voor ons een rijke inspiratiebron: Bosrijke gebieden, heide of uitgestrekte landschappen… Wij kiezen voor het aanknopingspunt dat het beste bij uw wensen aansluit. Bloeiende bomen en planten brengen veel vreugde in de lente en de zomer en nodigen u uit om veel buiten te zijn. In de wintermaanden wordt een fraai uitzicht weer belangrijker. Maar of u nu houdt van een minimalistische tuin of een rijke vegetatie, als hovenier van uw tuin in Assen zijn we u graag van dienst!

Hovenier tuinontwerp Assen

Heeft u inspiratie opgedaan voor de tuin van uw dromen? Als hovenier tuinontwerp in Assen helpt Weijer Tuinen u bij het uitwerken van de concrete plannen. Nadat u online of telefonisch een afspraak heeft gemaakt, komen we bij u op huisbezoek om uw wensen te bespreken. Wij denken actief met u mee over praktische zaken. Wellicht wilt u uw kinderen een speelplek bieden of de ruimte geven om te bewegen. Als u katten en honden heeft, kan een diervriendelijke begroeiing van belang zijn. Wij maken als hovenier tuinontwerp in Assen gebruik van zichtlijnen. Door deze in kaart te brengen kunnen wij ervoor zorgen dat uw uitzicht niet alleen vanuit huis en terras, maar ook vanuit andere centrale plekken in uw tuin optimaal is.

Hovenier tuinonderhoud Assen

Iedere struik, bloem of plant heeft zijn eigen snoeiseizoen. Weijer Tuinen is dé hovenier voor uw tuinonderhoud in Assen die met elk detail rekening houdt om uw tuin in topvorm te houden. Zo verzorgen wij niet alleen uw tuinonderhoud, maar kunnen we u ook helpen bij het schoon en gezond houden van uw vijver. Is de zomer voorbij en wilt u uw tuin alvast herfst- en winterklaar maken? Ook daarbij kunnen wij u als hovenier voor uw tuinonderhoud in Assen adviseren en assisteren. Zo bent u alvast voorbereid op de lente en is alles op tijd geplant en ingezaaid.

Hovenier Assen Weijer Tuinen

Bent u op zoek naar een allround hovenier in Assen? Weijer Tuinen is van alle markten thuis, van tuinonderhoud, tuinrealisatie tot tuindesign. Wij kunnen u een ruim aantal klussen uit handen nemen. Zo zijn wij onder andere gespecialiseerd in werkzaamheden zoals het aanleggen van een tuinpad, het installeren van tuinornamenten en het renoveren van bestaande tuinen. Wij gaan uit van een persoonlijke benadering en gaan pas aan de slag als we precies weten wat uw wensen zijn. U maakt eenvoudig online of telefonisch een afspraak met een hovenier in Assen van Weijer Tuinen!

 

In onze portfolio kunt u een aantal realisaties bekijken. Onder tuininspiratie staan een grote hoeveelheid tuintrends. Leuk om eens doorheen te klikken. 

Contact

Bent u ook toe aan een tuin die écht bij u past? Laat het ons weten en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Neem contact op