Genieten in de tuin

Waar geniet u van? Prikkel uw zintuigen. Maak gebruik van kleur, geur, vormen, smaak en geluiden. Hoe? Weijer Tuinen denkt graag met u mee!

Blij als een kind

Zien door de ogen van een kind, voelen met de handen van een kind en u verbazen over de schoonheid van de natuur … als een kind. Zo puur als een kind de wereld in kijkt, zo puur laten wij u genieten van uw tuin! Met een uitgekiend lijnenspel en kleuren die bij u passen. ’s Morgens wakker worden van fluitende vogels of genieten van de heerlijke geuren in uw tuin? Word ook zo blij als een kind en laat u verrassen door de vele mogelijkheden.​

Groente en fruit

Eten uit uw eigen tuin. Voorheen werd dit als ouderwets gezien, maar het is nu hipper dan ooit. Maar hoe combineert u dit met de rest van uw tuin? Als hovenier denken wij met u mee, geven advies en laten zien welke keuzes u kunt maken.
 
Wilt u liever een tuin die anders is dan andere tuinen? Ook daarin denken wij met u mee. De toepassing van beelden en andere kunstvoorwerpen zijn legio. Maak vandaag nog een afspraak of kom langs in onze showroom om de mogelijkheden te bespreken.
Waterpomp voor de vijver

 

beregeningsinstallatie

 

Cortenstaal

 

Bestrating

 

Grondwerk

 

Pergola's