Genieten in de tuin

Waar geniet u van? Prikkel uw zintuigen. Maak gebruik van kleur, geur, vormen, smaak en geluiden. Hoe? Weijer Tuinen denkt graag met u mee!

Blij als een kind

Zien door de ogen van een kind, voelen met de handen van een kind en u verbazen over de schoonheid van de natuur … als een kind. Zo puur als een kind de wereld in kijkt, zo puur laten wij u genieten van uw tuin! Met een uitgekiend lijnenspel en kleuren die bij u passen. ’s Morgens wakker worden van fluitende vogels of genieten van de heerlijke geuren in uw tuin? Word ook zo blij als een kind en laat u verrassen door de vele mogelijkheden.

Groente en fruit

Eten uit uw eigen tuin. Voorheen werd dit als ouderwets gezien, maar het is nu hipper dan ooit. Maar hoe combineert u dit met de rest van uw tuin? Als hovenier denken wij met u mee, geven advies en laten zien welke keuzes u kunt maken.

Wilt u liever een tuin die anders is dan andere tuinen? Ook daarin denken wij met u mee. De toepassing van beelden en andere kunstvoorwerpen zijn legio. Maak vandaag nog een afspraak of kom langs in onze showroom om de mogelijkheden te bespreken.