Eco-zwemmen
Zuiver genieten!

Weijer eco-zwemmen

Een gespecialiseerde afdeling van Weijer Tuinen, Ecozwemmen, richt zich op het aanleggen en onderhouden van zwemvijvers en eco-zwembaden.

Wij leren u graag kennen!

Iedere zwemvijver of eco-zwembad is anders. Anders qua gebruik, anders qua vormgeving en anders qua onderhoudswens. Daarom  begint ieder project met een uitgebreide kennismaking. Alleen dan – zo is onze ervaring – kunnen wij voor u de zwemvijver of eco-zwembad aanleggen, waarin u zich gelukkig voelt.

Natuurlijk zwemmen

Om op een natuurlijke manier te kunnen zwemmen in uw tuin, maken wij gebruik van een uniek systeem van Biotop. Er komen geen chloor of andere chemicaliën aan te pas, maar toch bent u verzekerd van helder en schoon zwemwater. Beter voor het milieu, maar vooral beter voor uw gezondheid. Geen last meer van prikkende ogen of een jeukende huid. Maar toch met de uitstraling die u graag wilt voor uw tuin. Kies samen met Ecozwemmen de zwemvijver of eco-zwembad die bij u past!

Contact

Wilt u meer weten over de zwemvijvers en eco-zwembaden van Weijer? Neem vrijblijvend contact met ons op of lees verder op de site van Weijer Eco-zwemmen.

© Copyright Weijer Tuinen 2024 Gebouwd door Saam' Marketing uit Groningen