Zwemvijvers van BioTop

Met een zwemvijver van BioTop kunt u natuurlijk zwemmen in uw eigen tuin. De zwemvijver functioneert als een natuurlijk meer en de speciale beplanting zorgt steeds weer voor zuiver en vitaal water. Een muur scheidt onder water de plantenzone van de zwemzone. Zo wordt vervuiling van plantenresten in het zwemwater voorkomen, maar stralen beide delen toch een natuurlijke eenheid uit.

Voor rust en evenwicht in uw tuin

Een bescheiden en natuurlijke vormgeving, zoals speels gevormde oevers, karakteriseert een zwemvijver. Met een kabbelende beekloop kan deze natuurbelevenis compleet gemaakt worden. Het doel van het natuurgetrouwe ontwerp is de indruk te wekken dat de zwemvijver er altijd is geweest. Het kalme water zorgt vervolgens voor ontspanning en rust in de tuin.

Maar houdt u juist van strakke lijnen en wilt u de vormgeving van uw zwemvijver aanpassen aan de moderne architectuur van uw woning? Ook dan is een zwemvijver een verrijking van uw tuin. Alle zwemvijvers van BioTop worden namelijk door ons op maat gemaakt. Passend bij uw wensen en behoeften.

Zwemmen in de natuur

Samen met de flora en fauna, eventueel zorgvuldig gekozen sculpturen en bijpassende tuinmeubelen, kunt u het gehele jaar genieten van uw tuin en zwemvijver. Door het aanleggen van mooie tuinverlichting, kunt u ook in het donker genieten van uw zwemvijver. De zwemvijver van BioTop vraagt weinig onderhoud en is middels een slim bedacht systeem milieuvriendelijk en kostenbesparend ontwikkeld.

Weijer Tuinen realiseert zwemvijvers

Weijer Tuinen legt zwemvijvers aan van BioTop. Zij zijn speciaal geselecteerd door dit innoverende bedrijf uit Oostenrijk. De vakkundige planning en nauwkeurige uitvoering staan garant voor de betrouwbare werking van het systeem. Door toepassing van de hoogwaardige systeemcomponenten van BioTop kunt u jaren genieten van natuurlijk zwemwater in uw eigen tuin.

Wilt u meer weten over de zwemvijvers van BioTop en de mogelijkheden in uw tuin? Neem vrijblijvend contact met ons op voor een afspraak.