Bewegen in de tuin

Een actief leven, een actieve tuin. Met voor ieder wat wils. Om te tuinieren of te sporten. Dat is wat wij verstaan onder ‘bewegen in de tuin’. Door zelf in de tuin te werken of voor de kinderen speeltoestellen te plaatsen. Misschien wilt u wel een zwemvijver in uw tuin? De mogelijkheden zijn legio.

Kinderen in de tuin

Voor kinderen is een tuin een ware beleving. Wij houden in het ontwerp rekening met de verschillende zaken die voor hen van belang zijn; vrij bewegen, planten en dieren ontdekken, zintuigen gebruiken, enz. Maar veiligheid staat voorop. Als de kinderen spelen in de tuin hoeft u zich geen zorgen te maken.

Gezond leven

Kom in actie en beweeg in uw tuin. Heeft u al eens nagedacht over een logische verdeling tussen bewegen en relaxen in de tuin? Ze gaan goed samen, maar vragen om een goed doordacht tuindesign. Weijer Tuinen helpt u graag verder met advies op maat.

Tuinieren

Wat wilt u zelf doen in uw tuin? Zowel in de aanleg als het onderhoud kunt u diverse werkzaamheden zelf uitvoeren. En wordt het dan toch te zwaar of besteedt u de tuinwerkzaamheden liever uit? Dan bieden wij u verschillende pakketten voor tuinonderhoud.

 

Neem contact op voor een vrijblijvende kennismaking of laat u inspireren door de vele mogelijkheden