Tuinontwerper Tynaarlo

Met het decor van de Hondsrug en de hunebedden kan een tuinontwerper zich in Tynaarlo helemaal uitleven. Weijer Tuinen helpt u graag om van uw tuin een plek te maken waarin u volledig tot rust kunt komen, maar ook kunt bewegen of op een terras plaats kunt nemen. Laat u zich inspireren door de natuur van dorpen in de buurt zoals Eelde-Paterswolde en Vries? Wij komen als tuinontwerper graag langs in Tynaarlo om uw dromen te bespreken en deze om te zetten in een concreet plan! U maakt gemakkelijk online of telefonisch een afspraak.

Tuinontwerp op maat Tynaarlo

U benut alle mogelijkheden maximaal als u uw tuinontwerp op maat in Tynaarlo laat uitvoeren door Weijer Tuinen. Wij zijn als hovenier uit Assen onder andere gespecialiseerd in de aanleg van vijvers, pergola’s en tuinpaden. Wij kunnen daarnaast de beplanting aan uw concrete wensen aanpassen. Ziet u een tuin vooral als een plek om tot rust te komen en van het uitzicht te genieten? Of wilt u er liever actief in bewegen? Wij gaan alle functies bij langs die voor uw tuinbeleving van belang zijn, voordat we aan de slag gaan met een tuinontwerp op maat voor uw tuin in Tynaarlo. Maak vrijblijvend een afspraak en ontwikkel samen met ons uw unieke tuindesign!

Tuinontwerper Tynaarlo Weijer Tuinen

Bent u op zoek naar een ervaren tuinontwerper voor uw tuin in Tynaarlo? Weijer Tuinen is de hovenier voor Groningen en Drenthe met een duidelijke visie. Wij gebruiken zichtlijnen om helder te krijgen hoe uw uitzicht er vanuit verschillende plekken in en rondom uw tuin uit komt te zien. Zo streven we naar een ontwerp dat rust geeft en waarbij het ruimtelijk gevoel in uw tuin wordt versterkt. Maak eenvoudig een afspraak voor een verkennend gesprek met onze tuinontwerper in Tynaarlo. Weijer Tuinen kan, als uw tuin af is, ook het tuinonderhoud op zich nemen en u zo volledig ontzorgen!

zwemvijver aanleggen

zwemvijver aanleggen