Tuinontwerper Haren

De ligging langs de Noordelijke Hondsrug is de perfecte inspiratie voor een tuinontwerper die in Haren aan de slag gaat. Weijer Tuinen helpt u bij het vormgeven van uw tuin om deze een harmonieuze plek te geven in het landschap. Zit u dichtbij de nok van de oude korenmolen, woont u in de buurt van Hortus of kijkt u uit op de Drentse natuur? Als tuinontwerper komen we graag in Haren bij u langs om van uw tuin een plek te maken waar u helemaal tot rust komt! Neem vrijblijvend contact met ons op voor een kennismakingsgesprek.

Tuinontwerp op maat Haren

Gaat u graag uw eigen weg? Met een tuinontwerp op maat voor uw woning in Haren bepaalt u zelf de invulling van de kleinste details. Wij brengen in een persoonlijk gesprek uw wensen nauwgezet in kaart. Door goed door te vragen helpen wij u om inspirerende ideeën in een concreet stappenplan om te zetten. Daarvoor maken wij gebruik van zichtlijnen. Deze maken inzichtelijk wat uw uitzicht wordt vanuit verschillende plekken in en rondom uw tuin. Zo zorgen wij ervoor dat u niet alleen rust en ruimte ervaart als u naar buiten kijkt, maar ook als u op uw terras heeft plaatsgenomen. Weijer Tuinen is een hovenier uit Assen en kent daardoor de regio Drenthe en Groningen en gebruikt die kennis van uw omgeving voor een inspirerend tuinontwerp op maat in Haren!

Unieke tuinontwerper Haren

Weijer Tuinen is het beste adres als u op zoek bent naar een unieke tuinontwerper in Haren. Voor de meeste mensen heeft een tuin meerdere functies. Het is een plek om te ontspannen, te bewegen of om van de natuur te genieten. Wij kijken graag naar hoe u gebruik wenst te maken van uw tuin. Om die reden houden wij ook rekening met bijvoorbeeld kinderen of huisdieren. Met ons tuindesign creëren we samen met u een plek waar iedereen van uw gezin zich thuis kan voelen. Ook een goed terras hoort daarbij. Voor diverse bedrijven hebben wij als hovenier in Groningen en Drenthe tuinen ontworpen. Wilt u ook van uw eigen tuin een visitekaartje maken? Wij helpen u graag als unieke tuinontwerper voor uw woning in Haren. Ook het tuinonderhoud kunnen wij voor onze rekening nemen.

zwemvijver aanleggen

zwemvijver aanleggen