Tuinontwerper Glimmen

Creëer voor uzelf uw groene plek in het Drentse landschap en kies voor Weijer Tuinen als tuinontwerper voor uw tuin in Glimmen. Wij zijn actief in de provincies Groningen en Drenthe en gebruiken altijd onze kennis van uw omgeving bij het uitwerken van uw tuindesign. Wilt u zich laten inspireren door het natuurschoon rondom Appelbergen, het moerasbos ‘t Hemrik of andere aansprekende locaties? Onze tuinontwerper gaat graag voor u in Glimmen aan de slag om uw wensen en ideeën in een concreet ontwerp om te zetten. Maak vrijblijvend online of telefonisch een afspraak.

Unieke tuinontwerper Glimmen

Zorgvuldig uitgewerkte zichtlijnen zijn het geheim van een unieke tuinontwerper die voor u in Glimmen aan de slag gaat. Zo kunt u in één oogopslag zien wat uw uitzicht wordt vanuit verschillende plekken in en rondom uw tuin. Bij ons tuindesign zijn de principes van rust, ruimte en recreatie een belangrijk uitgangspunt. Een tuin is niet alleen een plek waarin u kunt ontspannen, maar ook een visitekaartje waarmee u uw huis in het zonnetje zet. Wellicht wilt u ook uw kinderen de ruimte geven om te ravotten. Wij houden rekening met al uw verschillende wensen. Als hovenier in Groningen en Drenthe creëren wij samen met u uw droomtuin. Ook de aanleg van een vijver, pergola of tuinpad kunnen wij voor onze rekening nemen!

Tuinontwerper Glimmen Weijer Tuinen

Heeft u zelf weinig tijd voor uw tuinonderhoud of mist u de spreekwoordelijke groene vingers? Kies dan voor een tuinontwerper voor uw tuin in Glimmen. Weijer Tuinen heeft als hovenier in Assen een kantoor en is actief in zowel Groningen als Drenthe. Wij werken altijd plannen voor u uit op basis van een kennismakingsgesprek. Met uw tuin laat u zien wie u bent en daarom helpen wij u graag om uw persoonlijke visie uit te dragen. Dat is de meerwaarde die een tuinontwerper voor uw huis Glimmen van Weijer Tuinen u te bieden heeft!

zwemvijver aanleggen

zwemvijver aanleggen