Tuininspiratiedagen 

Productkeuze, verhoudingen, een boeiend lijnenspel en aankledingdoor bijpassende accessoires: wij zoeken en vinden de juiste balans voor de ultieme tuinbeleving. Laat u inspireren door onze tuinen en kom naar de tuininspiratiedagen!

Als echte tuinliefhebbers praten wij het liefst elke dag over tuinen. Een tuin is voor ons een plek om te ontspannen, te genieten en trots op te zijn. Een plek waar je jezelf kunt zijn. Alleen en samen met je vrienden en familie. Een klein stukje eigen natuur. Vol beleving, gezelligheid & geluk.

Weijer TuinDesign is een veelzijdig hoveniersbedrijf. Wij verrichten alle werkzaamheden op het gebied van ontwerp, aanleg, onderhoud en renovatie. Op de aankomende Tuininspiratiedagen geven wij u graag een kijkje in de keuken van een exclusief geselecteerde Appeltern hovenier. We lichten onze unieke visie en werkmethode toe en vertellen wat we voor u kunnen betekenen. Er is ruimte om rustig te praten en kennis te maken met onze tuinspecialisten.

Onze portfolio staat vol met de nieuwste tuinideeën, beplantingsmogelijkheden en renovatiewerkzaamheden. Neem vooral ook foto’s mee van uw tuin of gewenste tuinsituatie. Vertel ons wat u verstaat onder tuingeluk, zodat wij uw ideale groene leefomgeving kunnen creëren. We nemen de tijd om u te leren kennen, want alleen dan wordt uw tuin een herkenbaar verlengstuk van uzelf of uw bedrijf.

Uw tuin, uw plek, dat is puur genieten.

Langskomen?

Zaterdag   4 april 2015

Zaterdag 11 april 2015

Zaterdag 18 april 2015

Zaterdag 25 april 2015

Zijn wij geopend van 11.00 - 15.00 uur. 

U kunt ook altijd een afspraak plannen om op een ander tijdstip langs te komen. Bel ons op 0592 -351 068 of stuur ons een bericht