Tuinaanleg Assen

Wilt u met de mooiste details van uw tuinaanleg van uw woning in Assen een kunststukje maken in het Drentse landschap? Dan is Weijer Tuinen voor u zonder meer het juiste adres. Onze hoveniers zijn specialisten in het ontwerpen van tuinen, maar hebben zelf ook groene vingers. De sierlijke Brink met oude bomen is een pareltje van de stad en een mooie inspiratiebron, maar ook de bos en heide zijn mooie voorbeelden voor een bijzonder ontwerp. Wij kunnen niet alleen voor u bomen, bloemen en struiken planten, maar ook paden , vijvers en groenstroken aanleggen. Voordat wij voor u aan slag gaan maken we graag eerst uitgebreid kennis met u. Zo kunnen wij uw wensen in kaart brengen en op de best mogelijke manier uw tuinaanleg in Assen te realiseren. Neem eenvoudig online of telefonisch contact met ons op voor een afspraak!

Tuinaanleg ideeën Assen

Heeft u enthousiaste plannen om van uw tuin een klein paradijs te maken? Weijer Tuinen helpt u om uw tuinaanleg ideeën in Assen concreet vorm te geven. In onze visie is het uitzicht een van de belangrijkste onderdelen van een tuindesign. Bij het ontwerp stellen wij daarom duidelijke zichtlijnen centraal. Dit zijn denkbeeldige lijnen die het uitzicht van uw tuin vanuit diverse hoeken in kaart brengen. Valt er bijvoorbeeld een rolcontainer in uw gezichtsveld als u vanuit uw woonkamer naar buiten kijkt? Dan hebben wij dit dankzij de zichtlijnen in de gaten voordat we aan het werk gaan. Bij het realiseren van uw tuinaanleg ideeën in Assen letten we zowel op de grote lijnen als de invulling van de kleinste details. Daarom zijn wij voor u dé hovenier in Assen!

Tuinaanleg kosten Assen

Bij Weijer Tuinen heeft u altijd controle over uw budget voor de tuinaanleg. De kosten die u aan uw tuin in Assen kwijt bent, maken wij vooraf inzichtelijk. In een oriënterend gesprek bespreken we eerst uitgebreid uw wensen en geven we u, waar nodig, advies. Wij streven zoveel mogelijk naar het mooiste resultaat, maar letten tegelijk ook op het gebruik dat u van uw tuin maakt. Wellicht droomt u van een dichtbegroeide cottage tuin, maar heeft u ook kinderen die ruimte nodig hebben om te spelen. Wij gaan dan samen met u op zoek naar een tussenoplossing waar u blij van wordt. Wat de tuinaanleg van uw woning u gaat kosten in Assen? Dat hangt helemaal af van uw persoonlijke wensen. Wij proberen efficiënt te plannen en de kosten laag te houden. Wilt u als ondernemer van de tuin van uw bedrijfspand een handelsmerk maken? Ook daarbij helpen onze professionele hoveniers u graag. Wij maken gebruik van onze jarenlange ervaring als hovenier voor Groningen en Drenthe!

zwemvijver aanleggen

zwemvijver aanleggen