Hovenier Groningen

Hoveniersbedrijf Weijer Tuinen werkt door de hele provincie Groningen. Voor zowel grote zakelijke klanten als particulieren. U kunt bij ons terecht voor een compleet aanbod van hoveniersdiensten. Van tuinontwerp tot tuinaanleg en tuinonderhoud

Kwaliteitsgarantie 

Als hoveniersbedrijf is Weijer Tuinen exclusief geselecteerd door diverse leveranciers. Zij kiezen voor deze samenwerking om de kwaliteit, creativiteit en vakmanschap van Weijer Tuinen.

Wilt u ook een indruk krijgen van wat wij allemaal te bieden hebben als hoveniersbedrijf voor Groningen e.o? In onze portfolio kunt u een aantal realisaties bekijken. 

 

 

Tuininspiratie en voorbeelden?

Gelijk wat tuininspiratie opdoen? De leukste tuintrends kunt u direct online bekijken. Nog beter; kom langs voor een vrijblijvend bezoek aan onze showroom.

Onze showroom

Vanuit Groningen bent u zo in onze showroom in Assen. Daar kunnen we u vele voorbeelden laten zien van ons werk, maar kunt u ook inspiratie opdoen bij de verschillende materialen en toepassingen voor in de tuin. Uiteraard komen we ook graag een keer bij u langs. U kunt ons bellen voor een vrijblijvende afspraak op 0592 - 351 068 of stuur ons een bericht via onze contactpagina. U vindt daar tevens de routebeschrijving naar ons hoveniersbedrijf. 

Weijer Tuinen: Hovenier in Groningen en omstreken.