Hovenier Eelderwolde

Wilt u zodra de zon schijnt genieten van het groen rondom uw huis? Weijer Tuinen is voor u de hovenier die de omgeving van Eelderwolde betrekt bij het realiseren van de tuin van uw dromen. De charme van het Paterswoldsemeer en de aangrenzende Onlanden biedt alle ruimte voor een inspirerend ontwerp. Met de juiste keuze van bloemen en planten creëert u een klein paradijs voor uzelf, maar indien gewenst ook voor bijen, hommels en kleurrijke vlinders. Ook kunnen wij u adviseren bij de aanleg van uw vijver. Weijer Tuinen legt als hovenier uw tuin in Eelderwolde aan in de stijl van uw voorkeur!

Hovenier tuinaanleg Eelderwolde

Vooral in een nieuwe woonomgeving is het zaak om u snel thuis te voelen. Het inschakelen van een hovenier voor uw tuinaanleg in uw nieuwe huis in Eelderwolde is een mooie eerste stap. Bij Weijer Tuinen begint elke klus met een oriënterend gesprek, waarin we samen met u de wensen voor uw tuin in kaart brengen. Zo kijken we niet alleen naar uw concrete ideeën, maar proberen we ons ook te verdiepen in de sfeer die u wilt oproepen. In het gesprek bespreken we uitgebreid uw wensen om een goed plan van aanpak te maken voor onze hovenier. Niet alleen de tuinaanleg van uw woning in Eelderwolde, maar ook het tuinonderhoud nemen we graag op ons!

Hovenier tuinontwerp Eelderwolde

Met een goede schets legt u de basis voor een prachtige tuin. Onze hovenier tuinontwerp neemt uw uitzicht in Eelderwolde mee in het tuindesign. Vanuit uw woning, terras en andere plekken in uw tuin lopen denkbeeldige zichtlijnen. Alles wat in het verlengde daarvan ligt wordt een belangrijk onderdeel van uw uitzicht. Door de lijnen in kaart te brengen, probeert onze hovenier met zijn tuinontwerp voor uw tuin in Eelderwolde te voorkomen dat uw oog valt op, bijvoorbeeld, uw afvalcontainers. Wellicht kijkt u liever uit op een mooie vijver of een sierlijke pergola. Wij besteden aandacht aan alle kleine details. Neem vrijblijvend telefonisch of online contact met ons op om een afspraak te maken!

zwemvijver aanleggen

zwemvijver aanleggen