Hovenier Annen

Het sfeervolle decor van een hunebed en de grootste grasbrink van Europa is dé inspiratiebron voor een hovenier om in Annen het werk te gaan. Weijer Tuinen adviseert en assisteert u graag om van uw tuin in deze karakteristieke omgeving een plek te maken die volledig opgaat in het omringende landschap. Wij kunnen onder andere paden aanleggen, groenstroken inrichten of een sfeervolle vijver plaatsen. Wat het meest idyllische plaatje is hangt af van uw persoonlijke wensen. Daarom nemen we graag de tijd om u te leren kennen. Maak vrijblijvend online of telefonisch een afspraak met onze hovenier bij u thuis in Annen!

Hovenier tuinontwerp Annen

Heeft u enthousiaste plannen, maar geen concrete ideeën? Als hovenier voor uw tuinontwerp in Annen gaan we graag voor u aan de slag. Voor veel mensen heeft een tuin meerdere functies. Het kan een plek zijn om in te ontspannen, te bewegen, of, waarom niet, om in te werken. Als bedrijf kunt u er bijvoorbeeld voor kiezen om een sfeervolle patio aan te leggen waar u op warme dagen buiten kunt vergaderen. Graag maakt onze hovenier samen met u een tuinontwerp voor uw tuin in Annen. Ook als u op zoek bent naar een hovenier in Assen voor uw tweede accommodatie bent u bij ons aan het juiste adres!

Hovenier tuinonderhoud Annen

In een tuin met een grote oppervlakte bent u al snel veel tijd kwijt om alles netjes te houden. Onze hovenier kan het tuinonderhoud bij uw woning in Annen op zich nemen. Wij hebben een ruime kennis van flora en fauna. Met de keuze voor de juiste beplanting trekt u vogels, bijen en vlinders. Bloemen en planten hebben elk hun eigen snoeiseizoen. Onze hovenier voor uw tuinonderhoud in Annen houdt het overzicht, zodat uw tuin er het hele jaar mooi groen uitziet. Als professionals werken wij snel en efficiënt en kunnen wij de kosten laag houden. Bent u op zoek naar een hovenier in Groningen, Friesland of Drenthe? Weijer Tuinen staat voor u klaar!

zwemvijver aanleggen

zwemvijver aanleggen